Permalink
Autor:
askaa57, data postu: wtorek, czerwiec 17, 2008 17:34
Cytat tomcio irytujący tekst import url pod każdą notką w trakcie dłuższego czasu "tworzenia" notki - sesja nie będzie już wygasać - a co za tym idzie Wasze notki nie będą się Wam kasować :) Tak?? Nie będą się kasować?? To czemu mi jak pisłam notkę to za pierwszym razem mi się usunęło i za drugim też?? Hęę?? I co?? Treść dodana do postu 17-06-2008 o godzinie 17:47 Dopiero za trzecim się udało...
"...gdzie jest wiele cieni , tam musi być światło..."
|
askaa57
Konto od: 10.01.2008
Miasto: Krzeszowice
|
Permalink
Autor:
kokosek, data postu: wtorek, czerwiec 17, 2008 22:37
Cytat tomcio Niestety - wina leży na 100% po stronie Twojego komputera lub łącza. Nie potrafię odtworzyć takiego zachowania edytora na żadnej konfiguracji, a wierz mi sprawdzałem na wielu. Szczególnie, że patrząć na Twoje screeny ze strony producenta edytora, moge stwierdzić ze 100% pewnością, że takie zachowanie się edytora jest bardzo rzadką sytuacją i dotyczy naprawde niewielu osób. Proszę podaj jakie programy antywirusowe / antyspywarowe są u Ciebie włączone. Ściągnałem avasta i nawet na najwyższych poziomach bezpieczeństwa nie blokował edytora u mnie. No właśnie mam Avasta. Na standartowym poziomie bezpieczeństwa. A, i nie wiem, czy to ma jakiś związek, ale na tym forum, kiedy piszę posta, działa jedynie tryb BBCODE. Kiedy włączam WYSIWYG, nie pokazuje się monit do wpisywania tekstu i nie da się pisać.
|
kokosek
Konto od: 7.01.2007
Miasto: Katowice
|
Permalink
Autor:
agunia12b, data postu: środa, czerwiec 18, 2008 12:46
|
Na początku nowy edytor bardzo się mnei podobał-jednak teraz corazczęściej nie moge napisać notki! Zaznaczone mam na niebiesko'Pogrubiony' ''Kursywa' 'Podkreślenie' 'Przekreślenia' 'Indeks górny'oczywiście wszystkiego są znaczki. Następną notke pisze-ok. Jak potemchce coś poprawić to znów te znaczki się zakreślają i nie moge niczmienić, dopiero po jakimś czasie znikają-a cały czas sprawdzam czy nieznikły. Dlaczego tak jest, co?! Proszę o odpowiedź!
|
agunia12b
Konto od: 5.04.2007
Miasto: Kruszwica
|
Permalink
Autor:
sandrusiaaa92, data postu: środa, czerwiec 18, 2008 15:00
|
a mi sie nie podoba ten edytor.. ;|
|
sandrusiaaa92
Konto od: 11.01.2008
Miasto: Góra
|
Permalink
Autor:
nugget, data postu: środa, czerwiec 18, 2008 15:18
|
ja jak daję na rozszerzony , to nigdy nie mam go w pełni, tak jakbym miala dwa podstawowe ;/;/ nie mam pojęcia co z tym zribic i strasznie wkurzające jest "dlaczego edytor sie zmienił" proszę o pomoc. pozdro:*
|
nugget
Konto od: 25.05.2008
Miasto: Pszczyna
|
Permalink
Autor:
, data postu: środa, czerwiec 18, 2008 16:10
|
Dlaczego przy tym nowym edytorze nie mam nic.. zadnych czcionek, kolorów.. i tego wszystkiego co było wcześniej...? Całe notki mi sie kasują... Dlaczego u mnie tak sie dzieje .?
|
Konto od:
Miasto: Chrzanów
|
Permalink
Autor:
patka93, data postu: środa, czerwiec 18, 2008 20:27
|
Fajny i ładniejszy ten edytor. Co z tego skoro u mnie sie zacina ;/ Zacina i w ogole ma problem żeby działac ;/ Jak dalej takie numery bedzie mi robil to na standardowy znowu wskocze ;/ a szkoda by było, bo lubiłam te rozszerzone edytory. ;))
|
patka93
Konto od: 13.01.2007
Miasto: Nibylandia
|
Permalink
Autor:
scharbat, data postu: środa, czerwiec 18, 2008 21:29
|
Ale jednak tekstu(błędy) już nie sprawdza :/ coś jest z tym nie tak ogólnie, czy tylko u mnie tak jest ??
|
scharbat
Konto od: 15.05.2008
Miasto: Szczecin
|
Permalink
Autor:
sysunia16, data postu: środa, czerwiec 18, 2008 22:16
|
a moze zrobicie takie cos ze mozna zmienic nazwe photobloga na inna.. bo jak komus sie nudzi ta to zawsze musi zakładac nowego. a to jest troche bez sensu. pozdrawiam ;)
|
sysunia16
Konto od: 2.05.2007
Miasto: Szczytno
|
Permalink
Autor:
aaddaaz, data postu: czwartek, czerwiec 19, 2008 09:29
|
mi za to się do końca nie podoba. powód? gdy chcę wkleić link to nistety nie ma tak jak poprzednio tego AA i globusa jakby, więc nie moge linku nazwać np. lalka, tylko jest ciąg liter i cyfr. czy można coś z tym zrobić?
|
aaddaaz
Konto od: 6.07.2007
Miasto: Sępólno Krajeńskie
|
Permalink
Autor:
pampik14, data postu: czwartek, czerwiec 19, 2008 12:44
|
Jest fajny ale troche nie podoba mi sie to że niewykrywa błędów ortograficznych to mnie wkurza a ogólnie jest s[px
Staraj się ograniczać, jeśli chodzi o edycję posta - wielkość użytej czcionki została zmieniona.
Post edytowany czwartek, czerwiec 19, 2008 12:44 przez moderatora irminka
|
pampik14
Konto od: 27.05.2008
Miasto: Leszno
|
Permalink
Autor:
spawany, data postu: czwartek, czerwiec 19, 2008 13:17
Cytat pampik14 niewykrywa błędów ortograficznych We firefoxie kliknij prawym przyciskiem myszki w pole tekstowe i wybierz opcję "sprawdź pisownię w tym polu". Nie wiem jak to wygląda w innych przeglądarkach.
Ignorantia iuris nocet __________________
Bez jaj...
|
spawany
Konto od: 19.09.2006
Miasto: Leszno
|
Permalink
Autor:
, data postu: czwartek, czerwiec 19, 2008 19:33
|
Edytor jest świetny, aczkolwiek w Operze 9.5 się NIE SPRAWDZA! :/
Po naciśnięciu klawisza enter linijka w której piszę obniża mi się o jedna, a zamiast POD nią to NAD nią mam puste miejsce... i kursor zamiast na dół przeskakuje na górę... nie wspominając już o tym, że kursora prawie nigdy nie da się przestawić tam gdzie chcę... Do kitu :/ Się chyba przerzucę na podstawowy... może ...bedzie działać normalnie
Cytat pampik14
niewykrywa błędów jak widać na forum również Ci NIE wykrywa błędów ;]
Sorry, że piszę post pod postem ale edytor również nie działa! :/

Seven Days ;] Before You DIE You Will See THE RING
Post edytowany czwartek, czerwiec 19, 2008 19:33 przez moderatora zaklamana1624
|
Konto od:
Miasto: Wrocław
|
Permalink
Autor:
imposible0, data postu: czwartek, czerwiec 19, 2008 22:19
|
mam ten sam problem co samara890... I niemożliwe jest wyśrodkowanie fragmentu notki... od razu cała idzie na środek... Czy można coś z tym zrobić?
Pozdrawiam
|
imposible0
Konto od: 13.08.2007
Miasto: --
|
Permalink
Autor:
mojpomaranczowyswiat, data postu: piątek, czerwiec 20, 2008 02:20
|
Często podczas edytowania notki poruszam sie po tekście za pomocą kursorów, ale w nowym edytorze jest to nie możliwe czy moglibyście coś z tym zrobić. To samo jeżeli chodzi o klawisze "HOME" i "END" (wiem ze wiekszośc młodszych(siedzących mniej lat przed komputerem) użytkowników z nich nie korzysta ale jednak jest spora grupa która używa ich bardzo czesto i ja sie do niej zaliczam). Jakoś tak wygodniej jak sie pisze i nie trzeba odrywać rąk od klawiaturki.
Nowy edytor ogólnie mi sie podoba:)
|
mojpomaranczowyswiat
Konto od: 24.03.2008
Miasto: Utopia :)
|
Permalink
Autor:
, data postu: piątek, czerwiec 20, 2008 14:50
|
Podoba mis ie ten nowy edytor. Ale lepiej by było gdyby było więcej stylów czcionki ;) Jeśli zrobilibyście coś z tym byłabym szczęśliwa x)
Buziaki ! ;*
|
Konto od:
Miasto: Mielec
|