|
Wypowiedzcie się na temat miast w mazowieckim ;-)
|
Konto od: Miasto: Warszawa |
|---|
- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj
|
taaa...
Wołomin! a dlaczego? no ofkorz bo ja tu mieszkam :P temat miałby chociaż mały sens gdyby wypowiedzi były w jakikolwiek sposób poparte konkretnymi argumentami. no ale czego tu ja wymagam od fotoblogowiczów :P przecież nie myślenia... |
pisklaq
Konto od: 29.04.2006 Miasto: Wałbrzych |
|---|
|
może Pułtusk nie jest za bardzo rozrywkowym miastem, ale ma klimat no i najdłuższy rynek w Europie co by sie pochwalić ;) a w Wołominie mam rodzinę, całkiem miłe miasto:)
|
losiej
Konto od: 22.03.2006 Miasto: Paryż |
|---|
|
Warszawa
Czemu hmm byc może dlatego, że Stolica. Najwięcej imprez się tu odbywa i jest najbardziej znana |
pinkfighter
|---|
|
Ja bede solidarny i powiem ze Siedlce... wkońcu z tamtąd pochodze i trzeba bronic i wyróżniać swoje miasto... :D
|
exfree
|---|
|
Exfree - A poza tym że Siedlce posiadają osobistości w Twojej postaci, to co jeszcze? :]
pisze się *stamtąd :] a o swoje miasto jasne że trzeba dbać, reklamować i w ogóle, ale bez jakichś przykładów to raczej nikt Ci nie uwierzy, że ono jest najlepsze ;) pinkfighter - Warszawa ;] ha, moje ulubione miasto :) jakkolwiek nie najładniejsze... miejscami Warszawa jest po prostu brzydka, a latem jak gorąco jest to najzwyklej w świecie sobie śmierdzi ;) Kaczyhałs może i jest warty zobaczenia ale chyba tylko dlatego, że na Krakowskim jest x] starówkę mamy fajną x] posiedzieć pod Zygmuntem sobie można xD przespacerować sie do centrum przez plac Piłsudskiego i park Saski. Chmielna jest ładna. Wilanów dalej, Łazienki... no jasne, że najwięcej imprez :] ale bardziej niż imprezy to ilość muzeów i ciekawe wystawy :] teatr narodowy i od kija mniejszych :] Powązki, na które warto zawsze wstąpić i trochę się zasępić... Ogród botaniczny w Powsinie :) a ile jeszcze nie widziałam-.- Losiej - Pułtusk całkiem ładny jest ;] i z tego co sie orientuje trochę ciekawych zabytków macie :] kolegiatę do której przyłożył ręki Jan Baptysta ;] no rynek ofkorz ale i ratusz z tą wieżą :] więc macie się czym chwalić :) Tjaa - czyściutkich miasteczek jest dużo ;] ale nie wszystkie one są tak ładnie położone i mogą się pochwalić późnogotyckim kościołem :] |
pisklaq
Konto od: 29.04.2006 Miasto: Wałbrzych |
|---|
|
Płock.
Z 3 oczywistych względów. 1. JA.! xD 2. Jedno ze starsych miast. 3. NAjszersza Wisa w Polsce. A tubylcy znają taaakie świetne miejca, że aż ach.! xD |
lubieser
|---|
|
nie prawda najładnijszy jest niedróż stary::p
|
suloooo
|---|
|
Pewnie ze warszawa :] moze nie wszystkim sie podoba ale napewno tym ktorzy tu mieszkaja:] kochamy nasze miasto :P
|
anjali18
|---|