|
Hm.
Miałam Photoshopa, ale zrezygnowałam. ŚredniO z nim.:| |
zosiiaaa
Konto od: 29.05.2010 Miasto: Zduńska Wola |
|---|
Regulamin
|
Hm.
Miałam Photoshopa, ale zrezygnowałam. ŚredniO z nim.:| |
zosiiaaa
Konto od: 29.05.2010 Miasto: Zduńska Wola |
|---|
|
Od 2 miesięcy współpracuje z Photoshop'em i jest to dużo lepszy program od Gimpa'a. Dla mnie porównywanie tych programów nie ma sensu.
|
socialdrugs
Konto od: 13.06.2009 Miasto: Kołobrzeg |
|---|
|
Coś co się robi w Photoshopie kilkanaście minut, w Gimpie trzeba kaleczyć kilka godzin. Damn.
|
eternallasting
|---|
|
Miałem Photoshopa, a korzystam z Gimpa, w obu programach da się tak na prawdę zrobić wszystko, z powodzeniem idzie przełożyć tutoriale z photoshopa na Gimpa jeśli się w miarę dobrze zna opcje w poszczególnych programach.
|
photoreneval
|---|
|
i to i to jest dobre, ale gimp jest bardziej prosty w obsłudze według mnie;)
|
nerdii
|---|
|
według mnie photoshop, ale gimp jest łatwiejszy i prostszy w obsłudze i jest darmowy.
|
sorryforlove
|---|
|
Photoshop dla profesjonalistow.
Gimp dla ********** :)
Moj nick pisany:
łokciem - wsedn tgfyhul,atgfokrf pięścią - wee ntfgu,latfkjor stopą - weerntyyu7l;satyorft pięta - w3ehjn5try67olato94r5 kolanem - wen mhyu7lsatoprt5 |
wentylator
|---|
|
Ja osobiście wolę PSa. Pracowałam na nim sporo czasu i pewnego razu potrzeba zmusiła do ściągnięcia GIMPa. I jakoś w ogóle nie przypadł mi do gustu. Łatwiej posługiwać mi się PSem. Chociaż może jakbym cały czas pracowała na GIMPie to PS byłby dla mnie gorszy ;p No nie wiem ;p
|
misiaczek1412
Postów: 7Konto od: 25.04.2007 Miasto: MiĘdZy PiEkŁeM A NiEbEm |
|---|
|
Nie mam PS'a, ale wiem,że jest o wiele lepszy. Jest to najlepszy (bodajże) program do grafiki na świecie. Gimp jest dosyć prosty w obsłudze, można w nim stworzyć coś ciekawego, ale PS'a zdecydowanie lepszy. ;)
Zdjęcia są odzwierciedleniem ludzkiej duszy.
|
zuza1302
|---|
|
czy można porównać Audi A80 do A8? można, tak jak jednym i drugim można jeździć, tak i Gimpem i Photoshopem można coś zrobić ze zdjęcia, ale A8 jest ładniejsze, wygodniejsze i lepsze. dlatego po zainstalowaniu gimpa do jego usunięcia z dysku nie minęło mi nawet pół godziny, a photoshopa używam już kilku wersji i w brew pozorom, nie jest taki trudny.
|---|
|
wiadomo, że photoshop jest lepszy, ale jeżeli go "nie ogarniasz", to gimp jest w miare łatwy w obsłudze. (wydaje mi się, że ameryki nie odkryłem)
ja osobiście od zawsze tylko na fotoszopie |
szou
|---|