|
Cytat surpreendente Cytat bajzel jak ktoś robi zdjęcia telefonem i sili się o miano sztuka czy chociaż coś lepszego to powodzenia takim, myślałem że rozmawiamy o fotografii A mi się często zdarza zrobić zdjęcie telefonem ;) . I chyba dowiaduję się czegoś nowego . Aparat w telefonie to już nie aparat ? Może i nie to co lustrzanka, czy nawet kompakt, ale z tego co wiem zdjęcia robi. Zdjęcia wychodzą, Zdjęcia są . Czymże to jest , jeśli nie fotografią ? Mi również często zdarza się robić zdjęcia telefonem. I może nie wszystkie zdjęcia są idealne, ale też nie są złe. Moim zdaniem nie trzeba mieć nie wiadomo jak dobrego sprzętu żeby móc wykonać dobre zdjęcie. Wiadomo, że aparatem z telefonu nie zrobię tak świetnych zdjęć jak lustrzanką, aparatem z telefonu wbrew pozorom również można zrobić dobre zdjęcie, może nie tak doskonałe jak lustrzanką, ale nie są one takie złe. Treść dodana do postu 28-08-2011 o godzinie 11:13 A co do tematu raczej wolę zdjęcia makro. Można zrobić naprawdę ciekawe zdjęcia i uchwycić rzeczy, których gołym okiem nie zobaczymy.
|
normalnaa4
|---|
Regulamin