|
heej ;D
|
poncheamor
|---|
Regulamin
|
siema ;D zapraszam do mnie ;p
|
theevampirediares
|---|
|
hej:)
pozdro dla verciaczek która ma focha,moniki,magdy,małgosi i kozy do zobaczenia |
zuzu66
|---|
|
Cześć Wam! :D Jestem tu dopiero od miesiąca i teraz wpadłam w wir zdjęć :D Nie zajmuje sie jeszcze naturą, tylko błądze i wymyślam jakieś zdjęcia ze swoją osoba :D Duża inspiracją dla mnie są wasze zdjęcia, tych profesjonalnych fotoblogów jak i amatorskich :D Zapraszam do mnie i jeśli macie jakieś ciekawe pomysły, które chcielibyście mieć zrealizowane w postaci pozowania albo jakieś fajne wizje zdjęć to podsuńcie mi cos :D Dzięki z góry i paa ;*
|
torninternally
|---|
|
Siemasz.
Nazywam sie jak widać Sylwia. xd niedawno sobie założyłam fbl więc.. jeśli masz ochotę to wbijaj bez ograniczeń ;d jołki połki z wami x3 a no i jak już tu jesteś to zostaw koma ;d nie gryze xd `bay flaki. |
malinkaaaaaxd
Konto od: 5.08.2011 Miasto: Gniezno |
|---|
|
Dzieeeeń doooobryyyy !!! ;)
Wprawdzie jestem na PB już od paru dni, ale chciałabym przywitać się ze wszystkimi "starymi wyjadaczami" ;) |
mezmeriz
|---|
|
Cześć, jestem kochana Delyszys i od dwóch miesięcy nie mogę dodać żadnego zdjęcia.
|
delyszys
|---|
|
Będzie tu tylko ''heej'', ''siemka'', ''cześć'', czy znajdziemy sobie jakiś temat? :P
|
forbeaarance
|---|