|
co do frugo u mnie po 2.05 ;o
|
zlotypaw
|---|
Regulamin
|
nie no ludzie, już nigdy nie będę chciała się z Wami spotkać, mam wyjebane...
|
asiowka
|---|
|
Ej bylam w czwartek miedzy 14 a 15 pod duza scena. I jakos nigdzie nie moglam dopatrzec sie wiekszej grupki osob ktora moglibyscie tworzyc. Jak widze wyzej spotkanie sie nie odbylo. Asiowka - Ciebie tez nie moglam rozpoznac.......(?) :(
|
sinead
|---|
|
W dniu 06.08.2011 między godzina 20 a 23, w okolicach stacji kolejowej w Dąbroszynie przebywał Łukasz Meisinger ofiara tragicznego wypadku, potrącony przez pociąg.
Ktokolwiek będący świadkiem tego wydarzenia lub domniemanego napadu (zaginął wartościowy sprzęt fotograficzny, kamera wideo, telefon) proszony jest o udzielenie jakiejkolwiek informacji pomocnej przy odgadnięciu przebiegu wydarzeń ostatnich godzin życia znanego miłośnika kolei. Zdarzenie miało miejsce w bliskiej odległości od przystanku Woodstock i przystanku Jezus. Nie był uczestnikiem przystanku. Autor zdjęć na WRP http://wrp.gr5.pl/index.php Może komuś pomoże zdj ze strony http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110806/POWIAT/669784225 widać na nim, że Łukasz miał ubrane czarne spodnie feralnego wieczoru. Jeśli ktoś był na przystanku, albo ma znajomych, którzy tam pojechali, roześlijcie to. Kontakt: GG: 37455479 Email: niebianskietory@gmail.com Naszaklasa: niebianskietory Facebook: niebianskie tory |
anilorac
|---|
|
Cytat giiia Ej bylam w czwartek miedzy 14 a 15 pod duza scena. I jakos nigdzie nie moglam dopatrzec sie wiekszej grupki osob ktora moglibyscie tworzyc. Jak widze wyzej spotkanie sie nie odbylo. Asiowka - Ciebie tez nie moglam rozpoznac.......(?) :(nie było większej grupki niestety... byłam tylko ja ze znajomymi, staliśmy jak pałki pod cholerną sceną w niesamowitym upale... ale cóż, może jeszcze kiedyś będzie okazja się spotkać :-) mam nadzieję, że bawiliście się dobrze :-) |
asiowka
|---|
|
mówiłam od razu, że trzeba było ustalić znak szczególny, a nie szukać kogoś kogo się nie zna...
|
gatecrasher
|---|
|
Szkoda, że nie przeczytałam tego tematu przed woodstokiem. Dopiero kilka dni temu wróciłam (trochę się przedłużyło), a na samym łudzie chętnie bym się z kilkoma osobami stąd spotkała... no nic. Może następnym razem.
|
flameoffreedom
|---|