spotkanie na Woodstocku!

Permalink Autor: zlotypaw, data postu: środa, sierpień 3, 2011 11:18
co do frugo u mnie po 2.05 ;o
zlotypaw Postów: 4
Konto od: 27.11.2008
Miasto: Biały Bór
Permalink Autor: asiowka, data postu: niedziela, sierpień 7, 2011 22:27
nie no ludzie, już nigdy nie będę chciała się z Wami spotkać, mam wyjebane...
asiowka Postów: 10
Konto od: 13.05.2009
Miasto: Zduńska Wola
Permalink Autor: sinead, data postu: wtorek, sierpień 9, 2011 08:03
Ej bylam w czwartek miedzy 14 a 15 pod duza scena. I jakos nigdzie nie moglam dopatrzec sie wiekszej grupki osob ktora moglibyscie tworzyc. Jak widze wyzej spotkanie sie nie odbylo. Asiowka -  Ciebie tez nie moglam rozpoznac.......(?) :(
sinead Postów: 0
Konto od: 23.11.2008
Miasto: Ostróda
Permalink Autor: anilorac, data postu: środa, sierpień 10, 2011 09:50
W dniu 06.08.2011 między godzina 20 a 23, w okolicach stacji kolejowej w Dąbroszynie przebywał Łukasz Meisinger ofiara tragicznego wypadku, potrącony przez pociąg.
Ktokolwiek będący świadkiem tego wydarzenia lub domniemanego napadu (zaginął wartościowy sprzęt fotograficzny, kamera wideo, telefon) proszony jest o udzielenie jakiejkolwiek informacji pomocnej przy odgadnięciu przebiegu wydarzeń ostatnich godzin życia znanego miłośnika kolei.

Zdarzenie miało miejsce w bliskiej odległości od przystanku Woodstock i przystanku Jezus.

Nie był uczestnikiem przystanku. Autor zdjęć na WRP http://wrp.gr5.pl/index.php

Może komuś pomoże zdj ze strony http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110806/POWIAT/669784225 widać na nim, że Łukasz miał ubrane czarne spodnie feralnego wieczoru.

Jeśli ktoś był na przystanku, albo ma znajomych, którzy tam pojechali, roześlijcie to.

Kontakt:
GG: 37455479
Email: niebianskietory@gmail.com
Naszaklasa: niebianskietory
Facebook: niebianskie tory

anilorac Postów: 3
Konto od: 16.09.2009
Miasto: Grudziądz
Permalink Autor: asiowka, data postu: środa, sierpień 10, 2011 13:14
Cytat giiia
Ej bylam w czwartek miedzy 14 a 15 pod duza scena. I jakos nigdzie nie moglam dopatrzec sie wiekszej grupki osob ktora moglibyscie tworzyc. Jak widze wyzej spotkanie sie nie odbylo. Asiowka -  Ciebie tez nie moglam rozpoznac.......(?) :(

nie było większej grupki niestety... byłam tylko ja ze znajomymi, staliśmy jak pałki pod cholerną sceną w niesamowitym upale... ale cóż, może jeszcze kiedyś będzie okazja się spotkać :-) mam nadzieję, że bawiliście się dobrze :-)
asiowka Postów: 10
Konto od: 13.05.2009
Miasto: Zduńska Wola
Permalink Autor: gatecrasher, data postu: środa, sierpień 10, 2011 15:14
mówiłam od razu, że trzeba było ustalić znak szczególny, a nie szukać kogoś kogo się nie zna...
gatecrasher Postów: 6
Konto od: 30.04.2008
Miasto: Mieszkowice
Permalink Autor: flameoffreedom, data postu: wtorek, sierpień 23, 2011 09:27
Szkoda, że nie przeczytałam tego tematu przed woodstokiem. Dopiero kilka dni temu wróciłam (trochę się przedłużyło), a na samym łudzie chętnie bym się z kilkoma osobami stąd spotkała... no nic. Może następnym razem.
flameoffreedom Postów: 136
Konto od: 23.05.2008
Miasto: Bydgoszcz