|
Witam serdecznie,
nazywam się Mateusz, mam ukończone 23 lata, jestem studentem i poszukuję osoby chętnej do przeprowadzenia odpłatnej sesji zdjęciowej dotyczącej mojej osoby, którą wykorzystam na swojej autorskiej stronie internetowej. Pieniądze nie grają dla mnie większej roli, bardzo chętnie zrobię kilka sesji, aby mieć z czego wybierać. Jestem otwarty na ciekawe, nowatorskie pomysły fotografów amatorów - tutaj nie liczą się umiejętności tylko efektywne i ciekawe zdjęcia. Dojadę pod wskazane miejsce; dotyczy to takich miejscowości jak: Nowa Sól, Zielona Góra, Kożuchów, Wrocław, Głogów i okolice. Pozdrawiam, aesthete. Treść dodana do postu 19-04-2011 o godzinie 04:17 Witam serdecznie,nazywam się Mateusz, mam ukończone 23 lata, jestem studentem i poszukuję osoby chętnej do przeprowadzenia odpłatnej sesji zdjęciowej dotyczącej mojej osoby, którą wykorzystam na swojej autorskiej stronie internetowej. Pieniądze nie grają dla mnie większej roli, bardzo chętnie zrobię kilka sesji, aby mieć z czego wybierać. Jestem otwarty na ciekawe, nowatorskie pomysły fotografów amatorów - tutaj nie liczą się umiejętności tylko efektywne i ciekawe zdjęcia. Dojadę pod wskazane miejsce; dotyczy to takich miejscowości jak: Nowa Sól, Zielona Góra, Kożuchów, Wrocław, Głogów i okolice. Pozdrawiam, aesthete. |
esteta
|---|
- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj