|
Pezet
|
naseriocalkiemserio
|---|
- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj
|
1.O.S.T.R- 52 głosy
2.Magik- 27 głosów 3.Eldo- 20 głosów 4.Fisz- 16 głosów 5.Peja- 13 głosów 6.Gural- 9 głosów 7.Fokus- 8 głosów Łona- 8 głosów Pezet- 8 głosów 10.Pih- 7 głosów 11.L.U.C- 6 głosów Mes- 6 głosów Smarki- 6 głosów 14.Hg- 5 głosów Sokół- 5 głosów 16.52 Dębiec- 4 głosy Abradab- 4 głosy Tede- 4 głosy 19.Pono- 3 głosy Rahim- 3 głosy 21.Doniu- 2 głosy Fenomen- 2 głosy Fu- 2 głosy Jimson- 2 głosy Liber- 2 głosy Małpa- 2 głosy Tetris- 2 głos Trzeci wymiar- 2 głosy W.E.N.A- 2 głosy Włodi- 2 głosy 31.Deluks- 1 głos DKA- 1 głos Duże Pe- 1 głos Eis- 1 głos Ero- 1 glos Franek Kimono:D- 1 głos Kazik:D- 1 głos Kris- 1 głosy Lech Kaczynski'a.k.a Irasiad- 1 głos Mezo- 1 głos Miuosz- 1 głos Molesta- 1 głos Pelson- 1 głos Pjus- 1 głos PTP- 1 głos Qlop- 1 głos Skiboj- 1 głos Śliwka tuitam- 1 głos Słoń- 1 głos Stasiak- 1 głos VNM- 1 głos Waco- 1 głos Wankej- 1 głos WZR- 1 głos co boli najbardziej, to to, że peja pnie się w górę, cieszy lepsza forma smarka i wreszcie jest małpa, jest wankej, jest skiboj, bisza nie ma, jak to możliweeeee. a co do producentów, zgadzam się, możnaby założyć taki temat, zaraz się tym zajmę : D Treść dodana do postu 21-03-2010 o godzinie 17:24 http://forum.photoblog.pl/index/topic/tid/15127zapraszam : D |
krdsynu
|---|
|
Wankej, Pjus, VNM i Zkibwoy za Doniem i Liberem!?!? Jaaaaaa:((
|
henrychinaski
|---|
|
Porażka :P
Widać czym się dzieci kierują :D
"...Nasza, Wieża Babel, problemów Himalaje,
Hipokryzja co nam żyć bez systemu nie daje, Witaj w teatrze lalek - elita w pierwszych rzędach, Choć wiedzę to my mamy, ale w cudzych rękach..." |
bryzaaa
|---|
|
to smutne, no ale jak widać, po akcji z zielonej sondaże peji pną się ku niebu.
|
krdsynu
|---|
|
Ostry, Eldo, Łona, Sokół (za dobrych czasów), L.U.C., TeTris.
|
kzu91
Konto od: 22.03.2010 Miasto: Poznań |
|---|
|
Ostry, Eldo, Tede, Magik, L.U.C. i mogłabym jeszcze trochę powymieniać, ale idę spać :D Dobranoc
|
gabiszu
|---|
|
Cytat krdsynu to smutne, no ale jak widać, po akcji z zielonej sondaże peji pną się ku niebu. Polska rzeczywistość. A u mnie właśnie tym o ty Zielono Górskim incydentem Peja stracił na wartości, bo pokazał że jest nikim. A wy sobie sądźcie i piszcie co chcecie :P
"...Nasza, Wieża Babel, problemów Himalaje,
Hipokryzja co nam żyć bez systemu nie daje, Witaj w teatrze lalek - elita w pierwszych rzędach, Choć wiedzę to my mamy, ale w cudzych rękach..." |
bryzaaa
|---|
|
O.S.T.R. i Peja ;))
Treść dodana do postu 24-03-2010 o godzinie 12:36 O.S.T.R. , Peja no i oczywiście mój kochany PIH :***
|
milusia4
Konto od: 7.01.2008 Miasto: Rybno |
|---|
|
ja nie przepadam za sokołem i ponem są do kitu i sie sprzedali ;/
lubię: magika ,Ostrego, wwo,firma,Donguralesko, liroy , wdowa,zeus,Hemp gru. Treść dodana do postu 01-03-2011 o godzinie 14:48 Moim zdaniem Peja , OSTR , Pih , Góral , Chada
|
basia1010
|---|
|
Oczywiście O.S.T.R. Ale poza nim to Paktofonika, K44, Eldo, Małpa I H-Bit. Polski HH wymiata, ale i tak pozostaje wiernym fanem 2paca : )
Pozdro KID Tylu ludzi atakiem jest krytyka właśnie, najpierw kołysanką uśpią, potem zabiją jak zaśniesz, Wiem to dobrze, nie jestem piękny, ale, jedni mają wygląd, a drudzy mają talent. (krytyka - KID) |
xkidx
Konto od: 21.10.2009 Miasto: Katowice |
|---|
|
szczerze.?
nie ma najlepszych. kazdy raper daje cos innego od siebie. kazdy ma wlasny styl albo jest marna kopia kogos. nie toleruje marnego rapu. slucham tego co ma sens i wpada w ucho. : )
.no photos left behind.
|
byclepszachce
|---|
|
szczerze.?
nie ma najlepszych. kazdy raper daje cos innego od siebie. kazdy ma wlasny styl albo jest marna kopia kogos. nie toleruje marnego rapu. slucham tego co ma sens i wpada w ucho. : )
.no photos left behind.
|
byclepszachce
|---|