Brodnica - ciekawe miejsca

Permalink Autor: amazonia, data postu: czwartek, kwiecień 9, 2009 07:20
Brodnica już 25 lat temu była bardzo pięknym miastem wyobrażam sobie że dzis jest tam super. Pozdrawiam wszystkich mieszkańców tego wspaniałego super miasta.
amazonia Postów: 1
Konto od: 29.10.2008
Miasto: MANAUS - AM - BR
Permalink Autor: , data postu: czwartek, kwiecień 9, 2009 13:14
Ja w Brodnicy znam jedynie dworzec PKP, bo jakiś czas temu systematycznie tam bywałam. No i raz na meczu byłam ale to już wieki minęły. :P Pozdrawiam
" Ś w i a t j e s t j a k b u r d e l , w k t ó r y m t y b i e r z e s z l u b d a j e s z . . . "
Konto od:
Miasto: Śliwice
Permalink Autor: galaletka, data postu: niedziela, kwiecień 12, 2009 21:37
w mojej galerii jest troche zdjec w Brodnicy...zapraszam,moze cos sie spodoba i sie tam wybierzecie.
galaletka Postów: 2
Konto od: 7.11.2006
Miasto: Warszawa
Permalink Autor: kartektony, data postu: wtorek, kwiecień 21, 2009 00:09
najlepjej schowac sie w smietnik tak jak moj kumpel i fotka z góry ha albo jak wystawił głowe haha a tak to wszedzie mozna robidz foty a na co sie zastanawiac poprostu pstryk i jest hehe
pozdro;]
kartektony Postów: 1
Konto od: 5.01.2009
Miasto: Brodnica
Permalink Autor: , data postu: wtorek, kwiecień 21, 2009 12:20
fajna fajna :P:P

pozdro :D
Konto od:
Permalink Autor: playdragon, data postu: wtorek, kwiecień 21, 2009 15:46
brodnica i okolice są spoko!
playdragon Postów: 3
Konto od: 1.01.2009
Miasto: Ciche
Permalink Autor: 66669, data postu: sobota, maj 16, 2009 22:15
Te miejsca są ciekawe, aczkolwiek nie na robienie zdjęc profesionalnych. ze względu na światło. nie polecam rynku, bo nie jest ciekawym plenerem, tak samo park, ze względu na oswietlenie, a górki na grunwaldzie . modze i owszem, aczkolwiek wolałabym je porośnięte kłosami. teraz nie ma tam co szukać. stare kamienice, podwórka, ciemne przejscia, ruiny, stara częsc miasta. tam warto robić zdjęcia. oczywiscie jest jeszcze kilka ciekawych plenerów, ale już nie zdradzę gdzie :) hehe... słodka tajemnica poczatkującego fotografa :) Brodnica jesli chodzi o plenery jest bardzo ciekawa. jesli chce się zrobić prawdziwą panorame to zapraszam na wierzę. jest na co popatrzeć :)
66669 Postów: 1
Konto od: 18.11.2006