|
Super pomysł.:)
|
xxdorixx
|---|
Regulamin
|
mój pb jest czesto komentowany przez mojich przyjaciuł i przyjaciułki i mnie to cieszy
|
Konto od: Miasto: Leszno city |
|---|
|
wzystko spoko loko :P nawet fajne to jest
________ Usunięto zbędne treści - odpowiedź w wątku ma dotyczyć jego tematu. Post edytowany piątek, marzec 28, 2008 15:26 przez moderatora irminka |
syyylaxd
|---|
|
Co do tematu to Suuuuper pomysł!!:) Możnaby jeszcze zrobić takie coś, że będzie napisane kto cię odwiedzał, pod warunkiem, że jest to osoba zalogowana, ale i tak jest dobrze:)=]
Pozdr:*** |
monis1994
Konto od: 15.01.2008 Miasto: Toruń |
|---|
|
ooooo fajne... nawet nie wiedziałam że w ciągu tyg tyle osób odwiedza mojego pb [szok]
|
kanonek
Konto od: 25.07.2007 Miasto: kw ;p |
|---|
|
niezłe te statystyki:D:D
Przydadzą sie:D:D Post edytowany piątek, marzec 28, 2008 15:29 przez moderatora niedostosowany |
asieq95
|---|
|
Cytat ruhe fajne to ;D a wejscia liczon sa tylko od osob zalogowanych, czy wszystkich? i czy gdy jaks osoba wchodzi z jednego nr IP 10 razy na bloa, liczy sie jhako 10 czy jeden? XD jedno IP raz tak myślę. tak samo ciasteczka ale tak czy siak troche sie myli ten licznik bo moja kolezana tez ma wiecej komentarzy niz odwiedzin :P |
kakenski
|---|
|
w sumie fajny bajer...
tylko teraz się zaczną tematy typu: "iLe maCi3 odfffiedzin na washhymm róshoffym blogasq"
"Fotografie to kęsy czasu, które można wziąć do ręki" Angela Carter
|
wkkenator
|---|
|
bardzo fajnie że takie cos wprowadzono:):)
szkoda tylko żę jeszcze nie można zrobić cos takiego jak na bahu.com że widać kto wchodzi czy osoba prywatna czy z konta PB;/;/ pozdro:*:*:*:* |
zmienna92
Postów: 59Konto od: 23.12.2007 Miasto: Lidzbark Warmiński |
|---|
|
swietny pomysl bardzo mi sie podoba :D:D:D zaskoczyla mnie ta zmiana pozytywnie :)
|
zabusia89
|---|
|
wchodzę sobie na bloga, a tam taaakaaa niespodzianka :D bardzo dziękuję, tylko nie wiem co oznaczają poszczególne kolorki...
|
gosiulina
|---|
|
no ! ale cos wam kiepsko ost. z polecanymi idzie. --- zbędne formatowanie usunięte, warn dodany.
ndst Post edytowany piątek, marzec 28, 2008 15:50 przez moderatora niedostosowany |
chloride
|---|