- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj
|
Piekara jest wspaniały. xD Ja też nie mogłam się oderwać od jego książek. Pewnie, że warto przeczytać.
|
Konto od: Miasto: Skierniewice |
|---|
|
Cytat mefistofeles666 Wiem. ; ] Baw się dobrze ; ] Dzięki ;)
I need someone to say what is wrong, not with the world but me... [Katatonia]
|
Konto od: Miasto: Granica Strachu |
|---|
|
Oczywiście jeśli fantasy to
Terry Goodkind saga 'Miecz Prawdy' Pierwszy tom : 'Pierwsze prawo magii' POLECAM! |
rezerwowa
|---|
|
dłuuugo by opowiadać,
bo saga ma 11 tomów ( 8 lipca wyszedł ostatni). Streszczenia mozesz poczytać, wpisując na google 'miecz prawdy'. Zachecam głeboko do tych ksiażek, bo dzięki nim pokochałam świat Fantasy, Dzieki Goodkindowi, który został moim ulubionym pisarzem :) w polsce mało kto czyta jego ksiazki, za granicą jest bardziej popularny, chociaż i tu znajdzie sie liczne grono fanów :) Pozdrawiam i jeszcze raz zachęcam do czytania! |
rezerwowa
|---|
|
Hmm, czytam praktycznie tylko fantastykę ;]
Ulubione: Smok Jego Królewskiej mości (i dalsze tomy) - Naomi Novik Kroniki Jakuba Wędrowycza ( ------ || -------) choć pierwsza częsć była najlepsza - Andrzej Pilipiuk Książę Pecha - Susan Dexter Lucyfer Jones ( ma coś z fantastyki ;] ) - Mike Resnick Chłopaki Anansiego, Nigdziebądź - Neil Gaiman Talizman Złotego Smoka - Iwona Surmik |
arhodie
|---|
|
Dziwie sie , ze tylko raz pojawilo sie nazwisko Salvatore. POlecam goraco ksiazki z serii FR (Forgotten Realms) zwlaszcza sześcioksiąg "Wojna Pajęczej króloowej" jest genialna!!!
|
just1124
|---|
|
Zgadzam się! Książki o Pajęczej Królowej są wspaniałe. Jest także podręcznik z przygodą do sesji RPG z tego cyklu! Polecam!
|
destiny5
|---|
|
jak fantastyka to mi się Eragon podobał i Władca Pierścieni ( no chyba że sie nieznam .. )
|
psimozg
|---|