|
Siatkówka i piłka nożna hehe kocham to :*:*
|
am2601
|---|
Regulamin
|
tańce. wf. rolkii xddd
Treść dodana do postu 07-11-2011 o godzinie 09:46 trenuje siatkówkę ; )
|
zieloonaaaa
|---|
|
nie uprawiam konkretnego sportu, ale lubię jeździć na rowerze i dosyć często to robię i gram w siatkówkę. ; D
|
rastalion
|---|
|
Oyama Karate, Kick-Boxing...a walki w parterze sami się uczymy z kumplami :)
Dla zainteresowanych...24 lipca - Jakubowo. Organizowane są pierwsze zawody amatorskiego KSW :) http://konfrontacja.com/index.php?s=news&newsID=889&zg%B3oszenia-na-amatorski-puchar-ksw |
etherq
|---|
|
sex :D
Treść dodana do postu 20-06-2011 o godzinie 10:22 bieganie i jedzienie;d
|
oosiem
|---|
|
piłka ręczna ! :D uważam, że jest jednym z najpiękniejszych sportów świata ! :) fakt.. ręczna jest sportem dość brutalnym i można powiedzieć, że tylko dla prawdziwych twardzieli. Jestem dziewczyną, ale piłka ręczna pomaga mi rozładować emocje, " wyżyć " się i daje wiele radości :) polecam ten sport każdemu, który nie boi się twardej rywalizacji i nie poddaje się przy pierwszej lepszej porażce :)
pozdro ;)) " płacz podczas treningu, śmiej się podczas walki ! " Treść dodana do postu 24-06-2011 o godzinie 19:01 piłka ręczna ! :D uważam, że jest jednym z najpiękniejszych sportów świata ! :) fakt.. ręczna jest sportem dość brutalnym i można powiedzieć, że tylko dla prawdziwych twardzieli. Jestem dziewczyną, ale piłka ręczna pomaga mi rozładować emocje, " wyżyć " się i daje wiele radości :) polecam ten sport każdemu, kto nie boi się twardej rywalizacji i nie poddaje się przy pierwszej lepszej porażce :)pozdro ;)) " płacz podczas treningu, śmiej się podczas walki ! "
|
wyderaa
|---|
|
piłka nożna i ręczna i opieeka nad bratem xDD
|
fucksie
|---|
|
Taniec, piłka nożna, biegi, jazda na rowerze i rolki z przyjaciółmi;)
|
zuza20021996
|---|
|
Taniec, piłka nożna, biegi, jazda na rowerze i rolki z przyjaciółmi;)
|
zuza20021996
|---|
|
lekkoatletyka, a dokładniej biegi
a tak po za tym to opierdalanie się ;) |
takaassobie
|---|
|
żagle i sporty samochodowe (jeśli uznać na mokrym i na śniegu, latanie bokiem gdzie tylko się da. i wyścigi takie, hmm... zgodne z przepiami :D po prostu kto pierwszy dotrze tu i tam:D)
|
ponczor
Postów: 2Konto od: 12.04.2010 Miasto: Stargard Szczeciński |
|---|
|
Piłka nożna,koszykowa,siadkowa,ręczna, Jazda na Nartach,Łyżwach. Rolkach, desce , rowerze , Biegi:P
|
lisczestarczy
|---|
|
uwielbiam siatkówkę poza tym ćwiczę fitness, polecam:)
|
trudnamilosc
|---|
|
Od 4 lat trenuje uni hokej w karkowskim klubie multi 75 killers po prostu killerki obecnie 2 lata taniec współczesny kiedyś 3 lata balet i nie śćiemniam dziekuje rodzicą że mnie na te zajciea zapisali bo kocham sport i chodze do szkoły sportowej:)
|
kingakrk
|---|