Permalink
Autor:
shealwayssmile, data postu: środa, lipiec 6, 2011 13:46
|
Takich osób się nie zapomina, zawsze będą zajmować jakąś część w naszym sercu ;)
|
shealwayssmile
Konto od: 4.07.2011
Miasto: Sosnowiec
|
Permalink
Autor:
sensualkiss, data postu: piątek, lipiec 15, 2011 01:44
|
witaj :) . myślę, że jeśli naprawdę chcesz zapomnieć to zapomnisz . Ja się ciągle staram zapomnieć, ale mi to nie idzie, bo mam jeszcze nadzieję, po prostu nie chcę o Nim zapomnieć . Ale za Ciebie trzymam kciuki ;)) !
|
sensualkiss
Konto od: 1.04.2011
Miasto: Miasteczko Śląskie
|
Permalink
Autor:
agusia4118, data postu: środa, lipiec 20, 2011 17:08
|
Ja mam takie pytanie do was poznałam chłopaka i go pokochałam a on po jakimś czasie do mnie przez tel wysłał esa ale nie tak dosłownie tylko owijał w bawełne i wogóle jakąś bajkę wymyślił ze gdzieś tam musi wyjechać i ze to koniec z nami a po kilku dniach sie dowiedziałam od znajomych ze on nigdzie nie wyjechał tylko ma inną dziewczynę no to ja do niego napisałam czemu mi to tak zrobił cały czas mnie okłamywał i wogóle i czy co byłam taka zła dla niego czy co a on do mnie ze nie byłam taka zał tylko ze napisałam mu ze go kocham i zrobiłam błąd niby ze tak napisałam do niego i koniec tematu a ja co mam teraz zrobić z tym jak ja jestem z nim w ciązy bo poruchał sobie i poszedł dalej doradcie mi co mam z tym teraz zrobić bo nie wiem nigdy chłopaka nie zdradziłam byłam wierna i jestem a on takie coś jak chcem sie z nim spotkać i mu pokazać papiery od lekarza i wszystko ze jestem z nim w ciązy to on nie odbiera ani nic numer zmienił i wszystko napiszcie mi co mam robić teraz?????? CZEKAM NA WASZE ODPOWIEDZI!!!!
|
agusia4118
Konto od: 20.07.2011
Miasto: nowa sól
|
Permalink
Autor:
mpwss, data postu: środa, lipiec 20, 2011 21:08
|
Powiem Ci że mam ewidentnie tę samą sytuacje, ogólnie rozstałam się z chłopakiem z którym byłam pół roku przez głupotę. Powiedziałam sobie że jestem silna, że dam sobie sama radę żyć. że pokażę mu że będzie żałował tego co się stało, że się rozstaliśmy, że będę silna i nie ugięta, zmienię się specjalnie po to aby pokazać mu co tak naprawdę stracił. Minęły dwa miesiące od momentu gdy zerwaliśmy, i powiem Ci że podziałało. Jeżeli ten z kim byłaś naprawdę Cię Kochał to za Tobą zatęskni i sam się odezwie jeżeli jednak nie to znaczy że nie byliście sobie pisani. Mój były odezwał się do mnie po 2 miesiącach (jakieś 3 dni temu) i z tego co widzę , nasza znajomość znów zmierza w dobrym kierunku. ;) Daj wykazać się swojej drugiej połówce, raz odpuść i zobacz co on zrobi zamiast ciągle za nim latać i być jak na uwięzi a nawet jeżeli się nie odezwie, to znajdziesz w końcu chłopaka który będzie Twoim własnym ideałem i nie tylko Ty będziesz mu pokazywać że go Kochasz, ale i on odwdzięczy się Tobie tym samym. Myśl pozytywnie - to daje największą siłę :* . Trzymam kciuki za to że się ułoży.
|
mpwss
Konto od: 20.07.2011
Miasto: Gdynia
|
Permalink
Autor:
xxmychemicalromancexx, data postu: sobota, lipiec 30, 2011 14:01
|
Nie da się bo za bardzo ją kochasz.
|
xxmychemicalromancexx
Konto od: 22.09.2010
Miasto: Wólka Pełkińska
|
Permalink
Autor:
vedere, data postu: sobota, lipiec 30, 2011 23:12
|
czas leczy rany ;)
|
vedere
Konto od: 2.05.2009
Miasto: Połoski
|
Permalink
Autor:
lealax3, data postu: środa, sierpień 17, 2011 01:24
|
nie zawsze ;d. ponoc czas leczy rany.. inna milosc takze pomaga , bo moze zastąpic pustke w sercu. Ale jesli to ten jedyny.. nic nie pomoze ;*
|
lealax3
Konto od: 2.08.2011
Miasto: Głuchołazy
|
Permalink
Autor:
nasauda333, data postu: poniedziałek, sierpień 22, 2011 10:56
|
wmow sobie ze ta osoma to swinia bo sie z toba roztala tez tak zrobilam w swojej sytuacji i coraz lepiej mi idzie!! ;-)
|
nasauda333
Konto od: 12.08.2011
Miasto: Kołobrzeg
|
Permalink
Autor:
malinowyxszampan, data postu: wtorek, sierpień 23, 2011 22:04
|
Hmm... bardzo dobrze Cię rozumiem bo przechodze to samo. Nie zgadzam się z wypowiedziami niektórych, że chłopak cię nie kocha, że mu się znudziłaś. Pomyśl, może to nie ten właściwy, skoro już nie jesteście razem. Dam ci dobrą radę, zapomnij, ale wszystko ułóż sobie powoli, nie próbuj od razu szukać innego lub zapominać na siłę, wmawiać sobie że już go nie kochasz bo tak nie jest. Z czasem zapomnisz, zakochasz się na nowo i zrozumiesz że twój były zrobił ci przysługę (jesli to on zerwał). Z całego serca życzę ci powodzenia
|
malinowyxszampan
Konto od: 23.08.2011
Miasto: Nibylandia
|
Permalink
Autor:
bolivianisch, data postu: środa, wrzesień 7, 2011 15:55
|
niby prawda, że czas leczy rany. ale moim zdaniem prawdziwie kocha się tylko jeden raz. gdyby zasada 'nie ten to inny' działała, to nie byłoby nietrafnych ślubów, nieszczęśliwych związków.
|
bolivianisch
Konto od: 27.06.2011
Miasto: Pozga
|
Permalink
Autor:
martuuu666, data postu: niedziela, wrzesień 11, 2011 12:28
|
Nie martw się to uczucie kiedyś minie :)
|
martuuu666
Konto od: 22.05.2011
Miasto: Warszawa
|
Permalink
Autor:
orbitekk, data postu: sobota, wrzesień 17, 2011 07:57
|
Wszystko minie , nie mart się . Mam identyczną sytuację . Bardzo mi zależało na chłopaku a stało się , jak się stało . Nie możesz myślec o tym , musisz bardzo dużo czasu poświecac na jakieś zajęcia , jedź na zakupy , wyjdz gdzies ze znajomymi , czytaj gazety , obejrz jakis film < byle nie romantyczny , bo ci znowu bedzie sie nasuwała przykrosc > . Bądź aktywna , wgl. zajmij się sobą nie myśl o nim , mowie ci , da sie przezyc , ja takim sposobem właśnie się postawiłam na nogi . Jest mi o wiele lepiej . Pozdrawiam orbitekk .
|
orbitekk
Konto od: 2.04.2011
Miasto: Dąbrowa Górnicza
|
Permalink
Autor:
proszeniezostawiajmniexx, data postu: środa, wrzesień 21, 2011 21:42
|
Wiesz ja już nie jestem z Moim eks Przez dwa lata i dalej płacze .. moja koleżanka 7 lat kocha tego samego chłopca i dalej codziennie przez niego beczy a mam też taką koleżanke która .. już po tygodniu zapomniała ; ) także to jest kwestia tego jaki jest człowiek nwm czy bardzo przeżywasz rzeczy i co ci pomaga ... ja Np żeby zapomniec zaczełam palic słuchac muzy .. pisać bloga... ; ) i jakoś daje rade
|
proszeniezostawiajmniexx
Konto od: 21.09.2011
Miasto: Ruda Śląska
|
Permalink
Autor:
kingusia1402, data postu: poniedziałek, styczeń 9, 2012 18:24
|
Da Się Zapomnieć . Wystarczy Chcieć. Uwierz Mi . Ale Jak Chłopak Ma Stanąć po miedzy mnie a moją koleżankę lub przyjaciółkę i każe wybierać Wybrałabym Przyjaciółkę lub koleżankę ! One Są Warte Więcej .
|
kingusia1402
Konto od: 1.11.2011
Miasto: Tujsk
|
Permalink
Autor:
toskaa1948, data postu: wtorek, styczeń 10, 2012 15:47
|
trudno... ; / ale jak ci zalezy to zapomnisz za niedlugo...
|
toskaa1948
Konto od: 30.12.2011
Miasto: Ruda Śląska
|
Permalink
Autor:
andziaa69, data postu: piątek, styczeń 13, 2012 14:08
Cytat kochalas czy kochasz ? [rotfl]:D skoro sie rozstaliscie, znaczy sie ze tak mialo byc. nie pierwszy nie ostatni, po co być z kimś, kto Cie nie chce? (skoro sie rozstaliscie, znaczy sie znudzilas mu sie) Ej ej, to wcale nie musiało tak być, ja uważam, że można zapomnieć, ale jak minie trochę czasu i jeśli nie będziesz w tym czasie się widywać z tym chłopakiem ;d
|
andziaa69
Konto od: 13.02.2010
Miasto: Gdynia
|