Permalink
Autor:
comalies, data postu: niedziela, maj 4, 2008 01:22
|
Przecież każdy ma inne zdanie na ten temat. Ja podziwiam swoje maisto i tego trzymać sie będę.
|
comalies
Konto od: 7.03.2008
Miasto: Łódź
|
Permalink
Autor:
, data postu: poniedziałek, maj 19, 2008 13:01
|
i dobrze - broń swojego zdania :) a miasto ma swój klimat, to coś co sprawia, że codziennie bez problemu jadę tam do pracy :D
pozdrawiam
|
Konto od:
Miasto:
|
Permalink
Autor:
szybki2003, data postu: środa, maj 21, 2008 21:49
|
to jest prawda
|
szybki2003
Konto od: 21.05.2008
Miasto:
|
Permalink
Autor:
melaniee, data postu: wtorek, maj 27, 2008 16:34
|
Mieszkam w tym mieście od urodzenia i po prostu się przyzwyczaiłam. Spotkało mnie zaskoczenie jak przyjechał do mnie kumpel z Wrocka i tak naprawdę nie było go gdzie zabrac (takich obiektów jak Manu czy galerka oni maja pełno, na brak klubów też nie narzekają). Pozdrówka :)
|
melaniee
Konto od: 22.05.2008
Miasto:
|
Permalink
Autor:
jarkus, data postu: czwartek, czerwiec 5, 2008 21:39
|
Jakby ując.. Byłem pare razy w Łodzi i rzeczywiście brak większych atrakcji, a manufakturka ma fajną drewniana podłogę obok fontanny ^^ Fajnie się robie "stuk, stuk" jak się idzie xD
Pozdrowienia ze Piotrkowa [a żeby piotrków był choc w połowie taki jak łodź.. ah.]
'Life' is what happens while you're busy making your excuses. Another day, another casualty, But that won't happen to me.
|
jarkus
Konto od: 3.06.2008
|
Permalink
Autor:
vespertine, data postu: poniedziałek, czerwiec 9, 2008 01:49
|
Kurcze, w Łodzi jest naprawdę mnóstwo fajnych miejsc, tylko trzeba się trochę wysilić i poszukać :) Może nie jest najpiękniejszym miastem, ale ma specyficzny klimat i to jest cholernie fajne. Ludzie są fajni, o. Lepiej to już jest chyba tylko w Krakowie. Ani w Warszawie, ani w Gdańsku, ani we wrocałwiu nie czuje się tego "czegoś" ^^
|
vespertine
Konto od: 11.05.2007
|
Permalink
Autor:
valentine6918, data postu: czwartek, czerwiec 12, 2008 16:51
|
jak wiesz gdzie i z kim to szara lodz nabiera kolorow
|
valentine6918
Konto od: 1.04.2008
Miasto: Kandyland (Elm Street)
|
Permalink
Autor:
daro1101, data postu: czwartek, czerwiec 12, 2008 19:19
|
|
daro1101
Konto od: 8.11.2007
|
Permalink
Autor:
lolitka1989, data postu: piątek, czerwiec 13, 2008 21:46
|
Hejjjjj..............
mieszkam w Łodzi od urodzenia i nie narzekam...jest super...galeria i manu rewelacja na spotkania...
parki są śliczne baseny i coraz to nowsze pomysły....
Naprawde warto tu być przyjechać bo jest co robic:):))
Post edytowany piątek, czerwiec 13, 2008 21:46 przez moderatora irminka
|
lolitka1989
Konto od: 29.04.2007
|
Permalink
Autor:
, data postu: sobota, czerwiec 14, 2008 10:33
|
jak sie wam łódź nie podoba to spotkajmy sie w jakiejś miescinie z aparatami i krajobrazy sobie uchwycimy
|
Konto od:
|
Permalink
Autor:
, data postu: wtorek, czerwiec 24, 2008 20:45
|
Łodzi bardzo nie lubię. Szarość, nuda, brak atrakcji. Nic dziwnego, że jeśli chcę jechać do Łodzi, to do Manufaktury i z powrotem. Stare fabryki, ulice, kamieniczki - tak, mają swój klimat, ale... Na dłuższą metę go nie czuję. Jestem z małego wiejskiego Łasku ;) i uwielbiam jego magiczną dzielnicę - Kolumnę. Tych, którzy nigdy nie byli - zapraszam.
Ktoś napisał, że jeśli wie się gdzie i z kim, to szara Łódź morze nabrać kolorów. Prawda. Tak, jak w każdym mieście. Nawet z mojego ukochanego Wrocławia samotność i brzydka pogoda robi szare miasto.
|
Konto od:
Miasto: Łask
|
Permalink
Autor:
agnesste, data postu: poniedziałek, czerwiec 30, 2008 13:03
|
Fakt, nasza Łódź jest szara, brudna i czasem za nią wstyd. Jedzie człowiek do jakiegoś innego miasta i się zachwyca. Ale my nic, tylko narzekamy. A robimy coś, żeby to miasto się zmieniło? Albo stąd uciekamy, albo usiłujemy wmówić sobie i innym, że to miasto ma w sobie tyyyyle piękna. Nie twierdzę, że nie ma go w ogóle. Ale nie umieram z zachwytu. Przynajmniej na razie. Jednak tu jestem... Mieszkam, pracuję, zyję. Więc chyba je lubię;-) I mam nadzieję, że dobrze się tu będę czuła, że będzie lepiej. Ech...
Pozdrawiam wszystkich!
łodzianka agnesste
|
agnesste
Konto od: 15.03.2008
|
Permalink
Autor:
abotak, data postu: czwartek, lipiec 3, 2008 22:16
|
na początku w ogóle nie lubiłam łodzi. dopiero później, po długich wędrówkach z aparatem w łapie, po szukaniu miejsc na napicie się piwa w plenerze nie spotykając straży miejskiej i po wkradaniu się na dachy wieżowców doceniłam Łódź. Lubię to miasto. niestety siła wyższa spowodowała, że muszę wyprowadzić się do Warszawy. to jest straszne miasto...
|
abotak
Konto od: 14.06.2006
Miasto: Warszawa
|
Permalink
Autor:
aanetka16, data postu: piątek, lipiec 4, 2008 20:23
|
w Łodzi jest fajnie ale czasami nudno :):):)
|
aanetka16
Konto od: 9.05.2008
Miasto: Łódz
|
Permalink
Autor:
, data postu: niedziela, lipiec 13, 2008 02:01
|
O takk Łódź jest wspaniała !
|
Konto od:
|
Permalink
Autor:
industrialgirl, data postu: poniedziałek, lipiec 14, 2008 23:48
|
calma: ojjj, a jakie imprezy sa w Kolumnie :D :D :D a ja z Pabianic xD jesli chodzi o Łódź - jezdze tylko na koncerty, bo jakos nie rajcuje mnie lazenie po Manufakturze... ew. jeszcze ZOO pozostaje :P
|
industrialgirl
Konto od: 14.07.2007
Miasto: Pabianice
|