Permalink
Autor:
werrr, data postu: sobota, marzec 15, 2008 22:27
|
Oczywiscie, w Osiecznej jest śmierdzące jezioro. xD
|
werrr
Konto od: 17.07.2006
Miasto: Poznań
|
Permalink
Autor:
martencja94, data postu: niedziela, marzec 16, 2008 00:26
|
w Lesznie jest jak w mieście.... szaro i duużo samochodów^^ :P ale zajebiste są też Włoszakowice... jest gdzie posiedzieć i pospacerować;] tylko szkoda że nie ma jeszcze praw miejskich :P hii... werrr nie udzielaj sie prosze..:*
|
martencja94
Konto od: 8.07.2007
Miasto: Leszno
|
Permalink
Autor:
werrr, data postu: niedziela, marzec 16, 2008 12:16
|
bo co? :] nie moja wina, ze taka prawda :P a Włoszakowice? mogą byc, szybko mozna pieszo dojsc do Boszkowa.. :P i to jest temat o Lesznie, a nie innych miejscach. :P
|
werrr
Konto od: 17.07.2006
Miasto: Poznań
|
Permalink
Autor:
stepien, data postu: poniedziałek, marzec 17, 2008 19:33
|
w osiecznej jets nie tylko śmierdzące jezioro noooooooooo xD ale okej, bo to jest temat o LESZNIE (xD)
|
stepien
Konto od: 20.01.2007
Miasto: osieczna
|
Permalink
Autor:
asiulkaaa1, data postu: czwartek, marzec 20, 2008 15:07
|
No pewnie ze fajne miastko:)) Jest przynajmniej co robić :)))
|
asiulkaaa1
Konto od: 23.03.2007
|
Permalink
Autor:
xxkarciax, data postu: czwartek, marzec 20, 2008 15:49
|
jest najelpsze od wszystkich innych "Tu chce sie zyc"
|
xxkarciax
Konto od: 23.10.2006
Miasto: leszno i zielona gora
|
Permalink
Autor:
, data postu: piątek, marzec 21, 2008 09:41
|
taa.. wiekszosc osob kojarzy tylko basen, albo zuzel -.^ ja tam mysle ze zle jest pytanie skonstruowane, bo nie kazdy uwaza ze Leszno jest super..
|
Konto od:
Miasto: yfytfyfuu
|
Permalink
Autor:
, data postu: sobota, marzec 22, 2008 16:17
|
SUPER
LESZNO "TU CHCE SIĘ ŻYĆ" :D
Jest gdzie połazić i ogólnie spoko :)
|
Konto od:
|
Permalink
Autor:
zatwierdzona, data postu: niedziela, marzec 23, 2008 18:16
zwykłe miasto. Cytat spawany Miasto żyjące swoją szarością. Zgadzam się.
|
zatwierdzona
Konto od: 3.10.2006
Miasto: Dopiewo
|
Permalink
Autor:
, data postu: poniedziałek, marzec 24, 2008 23:09
|
Miasto l/ek *ful ludzi zdających na prawo jazdy..* a tak to miasto ma w sobie pewne kryjówki i ciekawe miejsca.. szare ładne miasto
|
Konto od:
Miasto: gdzieś tam w otchłani
|
Permalink
Autor:
zuzioffzly, data postu: środa, marzec 26, 2008 21:51
Cytat spawany Nic nadzwyczajnego. Miasto żyjące swoją szarością. Bez większych perspektyw. no pieknie ujete... czysta prawda, smutna ale prawda. misto ktore nie daje mozliwosci rozwoju, jest pelne nietolerancji do wszelkiej odmiennosci, zionie nuda... miasto z ktorego hurtem wyjezdzaja jego najbardziej utalentowani mieszkancy...
I've got electric light And I've got second sight I've got amazing powers of observation
|
zuzioffzly
Konto od: 25.05.2006
|
Permalink
Autor:
natisa92, data postu: czwartek, marzec 27, 2008 19:25
|
gdzie Wy tu macie dużo sklepów ? -.- nuda, nuda, nuda. jedyne co naprawdę warte uwagi w tym mieście to ludzie :D
no i of kors zgadzam się z zuzią złą. xD
Zabronione jest pisanie postu pod postem przez jednego użytkownika forum. Każdy użytkownik ma dostępną funkcję Edytuj post przy swoichpostach, dzięki czemu może dodawać nową treść. Unikamy w ten sposób"nabijania postów".
No Natisa... regulaminu się nie czytało, co ? ;)
"To ciekawe jak szybko i łatwo akceptujemy kurestwo i zdradę. Oczywiście, jeśli chcemy akceptować. Oczywiście, jeśli się już nauczyliśmy dawać dupy. Dziewczyny, nie wierzcie w męski honor - kończy się tam, gdzie kończy się interes ( i nie chodzi tu wyłącznie o koniec penisa)"
Post edytowany czwartek, marzec 27, 2008 19:25 przez moderatora spawany
|
natisa92
Konto od: 12.02.2006
Miasto: Esbjerg (DK)
|
Permalink
Autor:
zuzioffzly, data postu: czwartek, marzec 27, 2008 20:19
|
no of kors natisko z ja sie tez zgadzam ze sklepow to ja u nas ani wielu ani dobrych nie widze nie wiem moze my jakies chore wymogi mamy xD
tak - tylko ludzie sa tu spoko! ale nie wszyscy ;p
I've got electric light And I've got second sight I've got amazing powers of observation
|
zuzioffzly
Konto od: 25.05.2006
|
Permalink
Autor:
natisa92, data postu: piątek, marzec 28, 2008 07:39
|
jak h&m jest chorym wymogiem to owszem. xD a wydaje mi się, że w miarę normalnym ;f no ale..teraz Empik ma być, H&M podobno też..może się coś w końcu zacznie dziać z tym miastem. :D jeszcze tylko kino mi dajcie *_*
"To ciekawe jak szybko i łatwo akceptujemy kurestwo i zdradę. Oczywiście, jeśli chcemy akceptować. Oczywiście, jeśli się już nauczyliśmy dawać dupy. Dziewczyny, nie wierzcie w męski honor - kończy się tam, gdzie kończy się interes ( i nie chodzi tu wyłącznie o koniec penisa)"
|
natisa92
Konto od: 12.02.2006
Miasto: Esbjerg (DK)
|
Permalink
Autor:
comfortablynumb, data postu: sobota, marzec 29, 2008 21:58
|
Kazde miasto ma swoje plusy i minusy. Przykra sprawa, aby obejsc wszystkie sklepy w celu zakupienia butow i wrocic do domu bez nich. Jednak tak jest w Lesznie... Osoboscie podoba mi sie to miasto. Czesto chcemy za duzo i dązymy tylko to wyszszosci techniki nie doceniając tego co mamy.
|
comfortablynumb
Konto od: 4.11.2007
|
Permalink
Autor:
xxxklida1997xxx, data postu: niedziela, marzec 30, 2008 10:49
|
Leszno-nie jest wogule super no nuzdiarskie miasto gdzie nic sie nie dzieje
By klidka1997
|