|
Są jakieś fajne miejsca w Bytomiu na zdjęcia?
|
ksztaltcienia
Konto od: 30.06.2010 Miasto: Rogoźnik |
|---|
- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj
|
Są jakieś fajne miejsca w Bytomiu na zdjęcia?
|
ksztaltcienia
Konto od: 30.06.2010 Miasto: Rogoźnik |
|---|
|
bobrek, magiczne terytorium cyganerii i wyznawców jotpe
|
tehpaweu
Konto od: 14.07.2009 Miasto: Bytom |
|---|
|
pod warunkiem że idziesz tam z obstawą wojskową i wozem pancernym, bo inaczej nie radzę. Legendy powiadają, że jeśli jedziesz przez bobrek poniżej 40 km/h możesz stracić koła. Zaprawdę jest to magiczna dzielnica.
|
krzesio
|---|
|
W Bytomiu-Szombierkach jest fajne miejsce, taki staw za blokami na Zabrzańskiej, kilka fajnych sesji tam miałam przyjemność pstrykać.
|
chamaedorea
|---|
|
Właśnie też bym chciała jakieś fajne miejsca do zdj w btm poznać, bo sc, kato, chorzów, tg i będzin mam już w tym obeznane, a mimo, iż bywam w btm co jakiś czas to nigdy nie wiem gdzie tam można by zdj porobić.
http://www.maxmodels.pl/ineverlikeyou.html
|
ineverlikeyouxxx
Konto od: 31.10.2008 Miasto: Sosnowiec |
|---|
|
Zawitaj do dzielnicy Bytomia - Miechowice - tam zawsze jest coś do sfotografowania - park, staw, ruiny zamku Wincklerów i wiele wiele innych. ; DD
|
zombielikebrains
|---|
|
ruiny zamku w Miechowicach? Są zagrodzone, moim zdaniem, tylko las, park, staw jeśli chodzi o Miechowice, a jeśli chodzi o centrum a nie o dzielnice, to w centrum Bytomia jest park, za parkiem idąc wzdłuż torów (tramwaj 19, 9, 31- przystanek Odrzańska). Najbardziej zajebi*** miejsce miejsce, staw, pola, łąki, łabędzie, kaczuszki... żmije [ ;/ ]. No, ale zdecydowanie polecam miejsce! Najlepsze, trzba tam byc by zrozumiec magię tego miejsca. Wybierzcie się na Topolę!
|
pentrutine
Konto od: 27.04.2010 Miasto: Bytom |
|---|
|
owszem są zagrodzone, ale można tam wejść, da się przejść. ; DD
|
zombielikebrains
|---|
|
Tylko 'las, park, staw jeśli chodzi o Miechowice'?
W lesie są magiczne miejsca do zdjęć. Kamienna ławka z napisem "Rosen Bank 1888", są kanały, jest Źródło Róży. Park: genialny Platan, wspomniane ruiny oraz zniszczone przez debilną młodzież fragmenty zamku Wincklerów 'nie za ogrodzeniem'. Wzgórze Gryca z kaplicą Św. Barbary, potężny schron najprawdopodobniej z okresu II WŚ, dwa neogotyckie kościoły, Brandka, dla kogoś ciekawe mogą być rury obok Silesii. Zależy co chce się fotografować: budowlę, przyrodę czy kogoś w jakimś tle. ;) Pozdrawiam i życzę powodzenia :) |
yamell
|---|
|
Cytat longer14 owszem są zagrodzone, ale można tam wejść, da się przejść. |
pentrutine
Konto od: 27.04.2010 Miasto: Bytom |
|---|
|
Kurcze znam takie fajne było to chyba przed jakąś przychodnią :). To był patk, a park był cudny no normalnie dla fotografa raj !!! :] jak sobie przypomnę gdzie to było to napiszę ;).
|
paula241
|---|
|
Szombierki-ruiny tuż obok kopalni, staw.
Bytom- ogółem rynek może zrobić tam ładne eleganckie zdjęcia przy fontannie itp.. Bobrek-(proponuje iść z obstawą ;)) |
swiatssie
|---|
|
A mnie się wydaje że fajnym miejscem w Bytomiu jest ELEKTROWNIA na prawdę można zrobic śliczne zdjęcia, a także odnowiony DWORZEC PKP :)
|
cojapije
|---|
|
ta odnowiony dworzec w Bytomiu... wciąż wali tam moczem ;p
ja lubię Bytom ze względu na wiele opuszczonych kamienic. W Chorzowie jest także opuszczona fabryka. |
wadera666
Konto od: 21.02.2009 Miasto: Dąbrowa Górnicza |
|---|
|
szombierki, na bambino za dwa chlodne komandosy mozna nawet zwerbowac paru modeli, polecam piotr frontczefski
|
tehpaweu
Konto od: 14.07.2009 Miasto: Bytom |
|---|