Permalink
Autor:
inhophetaminex, data postu: piątek, maj 21, 2010 18:41
|
ooo tak, malarstwo to świetna sprawa. i nie trzeba mieć niewiadomo jakiego talentu, żeby efekt był zadowalający. uwielbiam rysować, kiedy targają mną jakieś emocje-wtedy wyzwala się ciekawa ekspresja :D ulubiona malarka? Victoria Frances, bez porównania. Na drugim miejscu Luis Royo, na trzecim Salvador Dali. aaaach... :D
|
inhophetaminex
Konto od: 24.11.2009
Miasto: Szczytno
|
Permalink
Autor:
zuowcielone, data postu: sobota, lipiec 17, 2010 22:06
|
lubię a wręcz kocham. zazwyczaj tematyka fantasy - czarny długopis, ołówek, sepia. co prawda nie jest to jakieś zachwycające (jak chcecie to sami zobaczcie) ale moje własne i żadnych kopii :))
|
zuowcielone
Konto od: 13.03.2010
Miasto: Sosnowiec
|
Permalink
Autor:
dealerkaczekolady, data postu: wtorek, sierpień 3, 2010 20:45
|
Ja staram się rysować mangą. Lubię bardzo chibi : )
|
dealerkaczekolady
Konto od: 28.11.2009
Miasto: Rynarcice
|
Permalink
Autor:
skeep, data postu: wtorek, sierpień 10, 2010 12:42
|
hmmm ... wszech pojęty portret ;)
|
skeep
Konto od: 8.08.2010
Miasto: Sosnowiec
|
Permalink
Autor:
veryoriginalnick, data postu: piątek, sierpień 13, 2010 18:22
|
Kiedyś rysowałam trochę zaburzone proporcje, ale dostałam książkę i się (chyba ^^) nauczyłam. Książka była o mandze, czego nigdy nie lubiłam, bo to zawsze były dla mnie 'pokemony'. Ale zaczęłam rysować i nawet mi się spodobało. Jednak to nie jet to co tygryski lubią najbardziej - ja najbardziej lubię szkice, bo najlepiej wychodzą mi rysunki robione pod wpływem impulsu - nie mogę się za bardzo starać bo wtedy coś spierniczę. Czasem robię kontury cienkopisem i koloruję kredkami. Ale ostatnio w ogóle rzadko rysuję... U mnie tematem są przede wszystkim elfy. Lubię jak rysunki wyglądają realistycznie, ale manga już zostawiła ślad... ;D W skrócie: tematyka - fantasy, lubię rysunki dynamiczne, przede wszystkim szkice, rysuję 'jak mnie najdzie' ^^
|
veryoriginalnick
Konto od: 23.07.2009
Miasto: Lubin
|
Permalink
Autor:
lenuch, data postu: sobota, sierpień 14, 2010 13:34
|
Rysowanie to dobry sposób na wyładowanie swoich emocji. Ja używam głownie ołówków,od 9B do różnych H kiedy jest taka potrzeba. Czasami przydatne są węgle, ciemne i jasne(chociaż nie darzę ich szczególną sympatią bo mają tendencję do nadmiernego rozmazywania i brudzenia). Zdarza mi się rysować pastelami olejnymi, fajna rzecz kiedy chce się uzyskać wiele kolorów w różnych odcieniach, chociaż o wiele więcej roboty z nimi niż z ołówkami. Cienkopisy też są dobre. A do ścierania oczywiście gumka chlebowa. ;D Zmaże wszystko, a jakie fajne ludziki można z niej lepić. ;]
|
lenuch
Konto od: 29.03.2008
Miasto: Toruń
|
Permalink
Autor:
catbeast, data postu: piątek, październik 15, 2010 22:11
no to po koleji Rysuje dla siebie szczególnie oraz dla przyjaciół Najczęscie postacie z anime lub własne z głowy oraz portrety. Rysuje tradycyjnie oraz na komputerze za pomocę tabletu Rysuje już od czterech lat, i gdybym nie miała nic do roboty mogłabym bez przerwy rysować, jednocześnie słuchac muzyki. Kto jest ciekawski może wejśc tutaj aby spojrzeć na moje prace http://lilka23.deviantart.com/
|
catbeast
Konto od: 10.10.2010
Miasto: Ząbki
|
Permalink
Autor:
synesthessis, data postu: wtorek, grudzień 21, 2010 13:50
|
w ostatnich trzech latach czesciej rysowalam... ostatnimi czasy nie mogę sie jakos za to zabrac...co rysować? tylko twarze dziewczyn..jakoś tak..
lubię rysować jak mi się podoba to co mi wychodzi to się dobrze czuję. Fajnie jest widziec jakis postęp w sobie... z włosami zawsze kłopoty mam..
|
synesthessis
Konto od: 9.12.2010
Miasto: stalowa wola
|
Permalink
Autor:
ali1600, data postu: piątek, grudzień 24, 2010 12:13
|
Kiedyś uczyłem się ołówkiem rysować, nawet coś wychodziło. Może do tego wrócę.
|
ali1600
Konto od: 9.05.2009
Miasto: Lublin
|
Permalink
Autor:
miriamma, data postu: piątek, maj 6, 2011 20:12
|
taaa. gumka chlebowa, ołówek i kartka papieru w zupełności mi wystarczają , czasem używam kredek . co rysuję ? mangę (według mojej własnej interpretacji) , zwierzęta , abstrakcje , ludzi... gdzie ? na lekcjach języka polskiego i w domu ^^ . rysuję od najmłodszych lat . a moim pierwszym rysunkiem było słoneczko w okularach , z rękoma i nogami , które narysowałam w wieku 2 lat ^^ . moje prace możecie zobaczyć u mnie na blogu :)
|
miriamma
Konto od: 4.05.2011
Miasto: Wyszków
|