Permalink
Autor:
bkasia, data postu: czwartek, marzec 6, 2008 17:37
|
dlaczego nie idzie dodac zdjęcia i notki ?? co się zaś dzieje ?? niech to natychmiast naprawią !!
inaczej koncze z fbl !! i moi znajomi tez
pozdroo
|
bkasia
Konto od: 15.06.2006
Miasto: Pszczyna
|
Permalink
Autor:
frackles, data postu: czwartek, marzec 6, 2008 18:02
mhm, mi też nie chca się dodawać notki, ale myśle ze to wina przeglądarki, więc się upewnie. Cytat bkasia inaczej koncze z fbl !! i moi znajomi tez bedziesz naklaniac znajomych do uduwania pb? powodzenia..
|
frackles
Konto od: 12.08.2007
Miasto: Gdynia
|
Permalink
Autor:
samiii, data postu: czwartek, marzec 6, 2008 18:25
|
Dziwne, ja też to mam... Klikam "mój photoblog" albo "dodaj zdjęcie" albo cokolwiek i wyświetla sie pusta strona...
|
samiii
Konto od: 21.09.2006
Miasto: Toronto
|
Permalink
Autor:
, data postu: sobota, marzec 22, 2008 12:57
To niech kończą. Ja tak przynajmiej nie mam, wiesz co może dodajecie za duże zdjęcie {chodzi o rozmiar}. Ja tak kiedyś raz mialam, wystarzyło tylko zmienić rozmiar. A tak przy okazji może więcej kultury ? Treść dodana do postu 22-03-2008 o godzinie 12:58 A co do notki, to każdy tak ma. Na moim satrym photoblogu też tak miałam.
Though all society is founded on intolerance all improvement is founde tolerance
Jedyna fanka Pudelka. 
|
Konto od:
Miasto:
|
Permalink
Autor:
agadir, data postu: sobota, marzec 22, 2008 17:05
Cytat omulplajei dlaczego nie idzie dodac zdjęcia i notki ?? co się zaś dzieje ?? niech to natychmiast naprawią !! inaczej koncze z fbl !! i moi znajomi tez Pojawiają się takie błędy i na pewno pojawiać się będą. Admini pracują ciężko nad tym, aby serwis działał poprawnie. Trochę cierpliwości i wyrozumienia. btw. straszeniem nic nie zdziałasz :)
|
agadir
Konto od: 19.01.2006
Miasto: Toruń
|