- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj
|
Nooo wreszcie ktos o nich wspomnial!!
Uwielbiam Simple Plan ;* A najlpesze piosenki? Hmmm... Sporo ich ;P Okey, zaliczmy do najlepszych... : "Me Against The World" "Crazy" "Perfect" "I'm Just A Kid" "One Day" "Shut Up" i ze swiezutkiej,nowiutkiej plyty: "Take My Hand" "Generation" w sumie czesto wpada mi tez do glowki "My Alien" Plyta byla wydana w lutym, promowana byla singlem "When I'm Gone" Polecam ;) Don't tell me who I should be and don't try to tell me what's right for me Don't tell me what I should do I don't wanna waste my time I'll watch you fade away So shut up Shut up Shut up Don't wanna hear it Get out Get out Get out Get out of my way Step up Step up Step up You'll never stop me Nothing you say today Is gonna bring me down |
tjejka
Postów: 17Konto od: 16.02.2008 Miasto: Stenungsund (Szwecja) |
|---|
|
Noo podobnie jak Ja ale najbardziej mi sie podoba piosenka Perfect:) tak jakoś mi do gustu przypadła ze moge jej godzinami słuchać:P
|
Konto od: Miasto: Kolonia Wolica |
|---|
|
fanką to się raczej nie nazwę, ale ostatnio jakoś przez przypadek wpadła mi w ucho piosenka "Perfect", którą i tak słyszłam już jakiś czas temu.
i teraz się chyba normalnie uzależniłam < 33 szczzególnie właśnie od Perfect i Me against the world :D |
kotsiekoci
|---|
|
Lubię posłuchać naprawdę czasem albo kiedy mama i siostra są w domu - bo one lubią a tam ryjów nie drą :P
|
oolutek
|---|
|
Skąd ja to Darcie ryjów znam:P
u mnie podobnie mam zaraz krzyczy " Wyłącz too diabelstwo.." itp. |
Konto od: Miasto: Kolonia Wolica |
|---|
|
taką 'fanką' fanką nie jestem ale od czasu do czasu mogę posłuchać:)
Ech to tylko pijane echo
|
kinaaa
|---|
|
uwielbiam kawalek " Shut Up " xD
" Lepiej spłonąć od razu, niż tlić się powoli " Mors ultima linea rerum
|
aleksis1991
|---|
|
.no tak Simple Plan..może nie słucham ich nałogowo czy cos..ale od czasu do czasu goszczą w moim odtwarzaczu..zwłaszcza piosenka "perfect" i "i'm just a kid"
|
kapiatkosia
Postów: 2Konto od: 27.10.2007 Miasto: Gorzów Wielkopolski |
|---|
|
kiedyś ich słuchałam...
stare piosenki mają spoko ale nową płytą się zeszmacili. Zamknę oczy, aby schować się.
|
marchefkawbutonierce
Konto od: 21.03.2008 Miasto: Nowe Miasto Lubawskie |
|---|
|
Simple Plan jest ogólnie super. Chociaż przyznam, że te starsze kawałki bardziej mi wpadają w ucho.
|
kinniaa91
|---|
|
Nie koffam ich,ale ostatnio spodobała mi się piosenka When i'm gone
|
klaja93
|---|
|
Cytat agusia229 Wasze ulubione kawałki:) "Welcome to my life" świetny ;) |
bursztynowazatoka
|---|