Permalink
Autor:
kottecek, data postu: środa, styczeń 23, 2008 18:29
|
eee..yyy... nie obrażaj kobieto mego miasta he? to nie warszawa a ty chcesz cała miesto kurcze w sklepach..;/ u nas jest dużo fajnych mejsc np. fontanna gdzie zawsze foty fajnie wygladają kaczek pełno dawniej były łąbedzie ale w tym roku ich nie widziałam xD w parku bardzo fajnie (lotniskowym) robi sie zdiecia;P i nad wisłą na tle spichrzy...mozńna by wymieniac
|
kottecek
Konto od: 15.02.2007
Miasto: Grudziądz
|
Permalink
Autor:
, data postu: środa, styczeń 23, 2008 20:01
|
Zgadzam sie z kottecek :D
|
Konto od:
Miasto:
|
Permalink
Autor:
, data postu: środa, styczeń 23, 2008 20:52
|
no to tak w grudziadzu mozna posiedziec sobie w ajaxie... wygodnie i milo ;d no jedynie muza od czasu do czasu zwalowa leci...ale ogolem spoko.....ale kazdy ma swoje zdanie....
|
Konto od:
|
Permalink
Autor:
, data postu: środa, styczeń 23, 2008 20:52
|
i ja tez :P
|
Konto od:
|
Permalink
Autor:
oluch, data postu: środa, styczeń 23, 2008 21:29
|
Każdy widzi Grudziądz takimi oczami jakimi chce. Dla mnie to najpiękniesze miasto,mnogoś zabytków ciekawych miejsc do spędzenia wolnego czasu a miejsca do zdjęć też się znajdą ;) tylko,żeby nie ograniczać się do Wisły,bo w pewnym momencie to może się znudzić.
Grudziądz mym domem,!
|
oluch
Konto od: 24.02.2006
|
Permalink
Autor:
princessfiona, data postu: środa, styczeń 23, 2008 21:41
|
Grudziądz nie jest brzydkim miastem. może nie ma w nim tylko sklepów czy galerii, ale czy to jest najważniejsze.? zgadzam się z poprzedniczką - każdy widzi to miasto jak chce. wiadomo, że jak chcesz to znajdziesz wiele prześlicznych miejsc. popatrzcie tylko na fotoblogi nie.? ;D ; *
|
princessfiona
Konto od: 18.01.2007
|
Permalink
Autor:
oluch, data postu: środa, styczeń 23, 2008 21:56
|
dokładnie. i co z tego,że np w Warszawie jest sklep na sklepie.? tam nie ma takiej atmosfery jak u nas w Grudziądzu. Tylko korki,zabiegani ludzie... fotoblogi pokazują uroki Grudziądza. Dużo osób fotografuje nasze miasto to chyba coś znaczy.? ;)
|
oluch
|
Permalink
Autor:
, data postu: czwartek, styczeń 24, 2008 10:11
|
Według mnie dużo uroku mają grudziądzkie parki. Fajne zdjęcia można porobić. Albo na PKP, na zamkowej górze, na ognisku, nad Wisłą, na plantach, koło Flisaka. Hm... Jeszcze fajnie jest na czarnej drodze koło Inter Marche :D
na każdego posta znajdzie się riposta ;)
|
Konto od:
Miasto: -
|
Permalink
Autor:
karolajn85, data postu: czwartek, styczeń 24, 2008 11:56
|
Również uważam że G-dz jest najlepszym miejcem i są najlepsze w nim imprezki:)
|
karolajn85
Konto od: 6.01.2007
|
Permalink
Autor:
kasienka155, data postu: czwartek, styczeń 24, 2008 16:04
|
hmm.. jakoś mało tu jest napisane o naszym mieście ;)na moje to sklepów i kubów jest za mało ;p;p
|
kasienka155
Konto od: 27.05.2007
|
Permalink
Autor:
jmt5622, data postu: czwartek, styczeń 24, 2008 16:55
|
Tez jestem mieszkana Grudziadza i uwazam to miasto pod wszelkimi wzgledami za wartosciowe miasto..mimo ze czasami ma swoje minusy.. jest wiele miejsc jeszcze do zwiedzxenia wraz z aparatem..jednak ja nie mam na to zbyt wiele czasu ale moze potem.. Wisła,mosty:P ruin pełno..ehh te uliczki,nie kiedy kamienice..domy..pomniki,.parki,drozki..szkoły nawet te najstarsze..kawiarenki..knajpki..to jest to co kazdego z nas ciegnie do Grudziadza
|
jmt5622
Konto od: 5.07.2007
|
Permalink
Autor:
wiikii, data postu: czwartek, styczeń 24, 2008 17:13
|
Myśle ze w Grudziadzu można zrobić wiele ciekawych zdjec ;) I nie tylko nad Wisła trzeba tylko poświecic na to troche czasu którego ja nie mam prawie w ogóle ;p Tak samo okolice Grudziadza.... Jak sie poszuka i pojezdzi to jakie widoki :D Swietne do zdjec ;)
|
wiikii
Konto od: 13.04.2006
Miasto: Grudziadz
|
Permalink
Autor:
oluch, data postu: czwartek, styczeń 24, 2008 18:15
|
nie można narzekać na Grudziądz.. tak jak każde miasto ma swoje minusy i plusy.
|
oluch
|
Permalink
Autor:
, data postu: piątek, styczeń 25, 2008 11:19
|
Sklepów ni ma , bida jak nigdy ;d Trzeba jezdzic do Torunia lub do Gdanska zeby cos sobie kupic ;d Grudziądz to taka wies ;d chociiaz tez mozna cos porobić ;) az taki nudny to nie jest ; D
|
Konto od:
|
Permalink
Autor:
brenio, data postu: piątek, styczeń 25, 2008 11:53
|
jak ktoś nie ma pomysłów, lub wyobraźni, to nigdzie nie zrobi dobrego zdjęcia :P
|
brenio
Konto od: 6.11.2006
|
Permalink
Autor:
nnusiaa, data postu: piątek, styczeń 25, 2008 13:34
|
grudziadz jest spoko w koncu sama w nim mieszkam
kobra
|