Permalink
Autor:
lovechoco, data postu: poniedziałek, maj 3, 2010 17:07
|
też wypróbowałam, ale ja zamiast do Rudnika jeżdżę do Wałdowa Szlacheckiego, Rudy czy Białego Boru. w Wałdowie jest fajny opuszczony dom i wychodzą ciekawe zdjęcia ;d. no i w tamtych okolicach są ładne lasy i fajne zdjęcia na torach wychodzą, chociaż tory są też w Rudniku, no ale co tam ;d...
|
lovechoco
Konto od: 2.05.2010
Miasto: Grudziądz
|
Permalink
Autor:
xmensadi, data postu: niedziela, czerwiec 27, 2010 20:00
|
W grudz. to może .. hmm, powiedzmy, że Błonia są spoko lub np. wieża zamkowa lub coś w ten design, nie wiem sami osądźcie ...
|
xmensadi
Konto od: 14.06.2008
Miasto: Gruta
|
Permalink
Autor:
ewuss0307, data postu: poniedziałek, czerwiec 28, 2010 20:12
|
Nowa wieś , tam gdzie ma być ta nowa droga jest super. :)
|
ewuss0307
Konto od: 6.01.2008
|
Permalink
Autor:
bachantka, data postu: poniedziałek, lipiec 5, 2010 15:19
|
Jak się wyjeżdza z grudziądza od lotniska w strone piask jest fajny opuszczony dom... bodajże w linarczyku.
|
bachantka
Konto od: 16.03.2009
|
Permalink
Autor:
martins13, data postu: poniedziałek, lipiec 19, 2010 15:51
|
Ja też mieszkam w Grudziądzu. Nie narzekam choć, nie wszystko jest po mojej myśli ;D Miał być aqua park - nie ma. Niby są solanki, ale teraz to przynajmniej dla mnie żaden hit. Kino jest ... opóźnione i w ogóle kiepskie. Jednak podobają mi się sklepy, plaża w Rudniku i widoczki nad Wisłą.Ciekawych miejsc jest zapewne dużo,zależy kto czego szuka i co komu się podoba.Co do zdjęć, każde miejsce, no prawie każde może być urokliwe, ale to już zdanie fotografa.Nad Wisłą pomnik flisaka, przy nim na przykład wychodzą całkiem, całkiem zdjęcia.
Pozdawiam ;)
|
martins13
Konto od: 17.07.2010
|
Permalink
Autor:
dosiunia, data postu: czwartek, lipiec 22, 2010 14:31
|
e tam, wszyscy tylko narzkaja, ze to, ze tamto, a trzeba szukac pozytywow! Poza tym, kazdy z Was podaje mniejsce ogolnie znane w Grudziadzu do robienia zdjec, pomniki, blonia czy cos. Ale nikt z Was nie pomysli, zeby przejsc sie Wisla, samym brzegiem, w strone Skarpy lub zgodnie z brzegiem Wisy - cudowne widoki! Zeby wejsc na most i z niego podziwiac miasto, albo z drugirgo brzegu rzeki.
Ja osobiscie zaluje, ze nie ma juz u nas pomnika swiatowida, z ktorego bylo widac miedzy drzewami caaale prawie miasto, to byly czasy!
|
dosiunia
Konto od: 11.08.2005
|
Permalink
Autor:
bielasek, data postu: piątek, lipiec 23, 2010 17:06
|
grudziądz może i jest nudny ale są sposoby żeby to zmienić i fajne miejsca też się znajdą ale dopiero pewnie za pare lat bo teraz jest kaszana jest sporo planów przebudowy różnych miejsc w mieście np błonia nadwiślane słyszałem że w 2012 czy którymś mają się prace zacząć
|
bielasek
Konto od: 16.08.2008
|
Permalink
Autor:
stylowynieznajomy, data postu: wtorek, lipiec 27, 2010 17:22
|
na gumówie zajebiste foty wychodza:)
szuwar
|
stylowynieznajomy
Konto od: 5.09.2009
|
Permalink
Autor:
taniesuperubrania, data postu: niedziela, sierpień 8, 2010 15:33
|
wejdź i zobacz,tanie ,markowe,modne :)
|
taniesuperubrania
Konto od: 28.07.2010
Miasto: Bydgoszcz
|
Permalink
Autor:
friendofdevil1, data postu: niedziela, wrzesień 5, 2010 18:46
Cytat szonkilek ja mieszkam w grudziadzu i tu wcale nie jest super nie ma wiekszosci znanych sklepow jest kiepskie kino i okropne galerie baseny do bani i dlugo by wymieniac a co z tego ze sa zabytki kogo interesuja jakies stuletnie rudery mnie napewno nie moze moja babcie haha jednak ja lubie zabytki ... a grudziądz ma dużo fajnych dobrych sklepów a kino może być , galerie są super a baseny też fajne np solanki :) ja nie mieszkam w g-dz ale większośc weekndów tam spędzam i lubie to miasto ... W zime jest bardzo bardzo fajne lodowisko... i wgl grudziądz rządzi !!
|
friendofdevil1
Konto od: 15.11.2009
Miasto: Jeżewo
|