|
No to ja się zastanowię i może zarezerwuje xD
|
xookamix
Konto od: 16.12.2009 Miasto: Gdynia |
|---|
- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj
|
No to ja się zastanowię i może zarezerwuje xD
|
xookamix
|---|
|
nie ma co rezerwować biletów jeszcze chyba sie nie zdarzyło nigdy żeby w sfinie zabrakło biletów na koncert ^_^
|
poisoncandy
|---|
|
Zawsze musi być ten pierwszy raz XD Ja zarezerwowałam profilaktycznie i żeby móc spokojnie zasypiać... Tak na wszelki wypadek XD
|
apatia69
|---|
|
to może i ja pojawie się na koncercie
no tak,może z Pumą wpadniemy xd |
keiichidesu
|---|
|
Ja będę z moją ekipą XD Haha... Najgorsze to, że trzeba coś ze sobą zrobić... Bo jak do ludzi? Teraz wyglądam jak pół dupy zza krzaka XD
|
apatia69
|---|
|
wiesz co Api , Haru ma gorzej ale to może sama zobaczysz. xD nie chodzi o fryzurę ale o coś innego. ^^
Ekipą Api z jaką "ekipą" xDD sporo ludu się zapowiada. xD przecież Ja, Ty , Kiru , Balkii , Haru , Yuriko może Miku , Kita (wiesz ta z sylwka :DD) jenny... ^^ będzie śmieszno... |
xookamix
|---|
|
Ano będzie XD Zwłaszcza, że ja znowu rodzinę okłamuję, że jadę na zajęcia do szkoły XDD Inaczej ciężko by było... Oni nie lubią jak się wybieram na koncerty =...='
|
apatia69
|---|
|
Ojj tam.. ^^
ja już zarezerwowałam bilet ! Yuriko też.. Miku też brakuje Haru xdd a i ten no.. Kita nie jedzie bo mamusia jej nie pozwala xD twierdzi że ją zgwałcą i policja ją zgarnie.. :PP mhahaha ta nie mają co robić tylko Kite łapać. ;p echh szkoda. ^^ ale trudno... |
xookamix
|---|
|
XD Ej no wiesz.. czasami policja nie ma co robić to zgarnia dzieci z ulicy xD
O której mniej więcej będziecie na miejscu? Bo ja planuję gdzieś na popołudnie. |
apatia69
|---|
|
Wcześniej, to znaczy o której? Do szkoły idziecie czy nie? Czy się zrywacie w połowie lekcji?
|
apatia69
|---|
|
Nie idziemy do szkoły. ;dd wolne se robimy... ^^
|
xookamix
|---|
|
Myślicie,że koncert się odbędzie,skoro jest tygodniowa żałoba narodowa?>_
|
blackky
|---|
|
no w sumie nie wiem bo 16.04 nie wiadomo do której godziny jest żałoba... może pozwolą na koncert.. bo Sfikns nie odwoła żadnych imprez tam... chociaż może wysłałam do nich e-mail z pytaniem czy będzie....
|
xookamix
|---|
|
ja mam nadzieje ze koncert sie odbedzie..
|
eiskalterengel
Konto od: 25.04.2009 Miasto: Sopot |
|---|