- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj
|
Cytat joltme Wierzyłam w taka przyjaźn dopóki mój przyjaciel nie okazał sie gejem .I niby dlatego przestał być mężczyzną i Twoim przyjacielem? Kupię Lalkę Bolesława Prusa w wydaniu Biblioteki Narodowej. |
irminka
|---|
|
Moim zdaniem nie istnieje. Bo albo to jest już miłość, albo jeszcze nie jest to przyjaźń.
|
Konto od: Miasto: |
|---|
|
Cytat irminka I niby dlatego przestał być mężczyzną i Twoim przyjacielem?Nie, nadal jest moim najlepszym przyjacielem Ale większośc chlopaków z którymi mam tylko i wyłącznie kontakty typowo "przyjacielskie" są po prostu innej orientacji Oczywiście nie mówie że przyjacielem kobiety moze być tylko gej Ale pytanie brzmialo czy wierzę w taką przyjaźń A ja osobiście nie wierze |
joltme
|---|
|
Zalezy..
W moim przypadku kazda przyjazn doprowadzila do zwiazku. |
aniitt
|---|
|
UWazam ze taka przyjazn istnieje i ja w nia wierze:) sama sie przyjaznie z trzema chlopakami:) doradzam im oni mnie... Warto znac zdanie plci przeciwnej:) a i nie koniecznie chlopak musi byc gejem by mogl sie przyjaznic z dizewczyna...
zyrafkaqtno
|
zyrafkaqtno
Konto od: 22.10.2007 Miasto: Kutno |
|---|
|
oj taka przyjazn istnieje..
ale po pewnym czasie przwaznie jest tak,ze chlopak zakocha sie w przyjaciolce lub na odwrot. Ja juz tak mialam. Raz. :( I juz go nie odzyskalam. :( Teraz przyjaznie sie z pewnym kolesiem,nie ma zadnego zakochania ani nic,ale to nie jest to,co bylo kiedys.. |
malinowaxmambaxd
|---|
|
no pewnie ze jest mozliwa... zgadzam sie z tym wypowiedzeniem ze przyjaciel plci meskiej jest lepszy... masz pewnosc ze nie odbije ci chlopaka ;) i wogole wie trosz wiecej o chlopakach i np moze wiecej pomoc... ja mam takiego przyjaciela i wiem ze zawsze moge do niego zadzwonic i mi pomoze... ;] zycze Wam zebyscie tez mieli takiego
|
an0ther02
|---|
|
Oczywiście,jak najbardziej. :)
Nie rozumiem,czemu ludzie robią z tego takie wielkie halo i nie którzy uważają,że to niemożliwe. Ah,cóż moi drodzy-wszystko jets możliwe. ;d |
diosa
|---|
|
Uważa, że taka przyjaźń jest normalna jak np dziewczyna z dziewczyną.
Sama mam przyjaciół i wiekszośc to własnie chłopaki... Nie wiem czemu ale oni mnie rozumieją bez słów czasami... Nie wypytują o nic ale też niczego nie zazdroszcza... Wydaje mi się jednak że przyjaźn chłopaka z dziewczyna jest lepsza niż np dziewczyny z dziewczyną ;) ;* Kocham moich przjaciół *; :p |
xxxmalwinaxxx
|---|
|
Taka przyjaźń istnieje znacznie częściej niż prawdziwa przyjaźń między dwoma kobietami.
Przetrwa jednak tylko wtedy, gdy ani kobieta ani mężczyzna nie będą chcieli czegoś więcej. Cytat xhellishangelx A co właściwie myślicie o przyjaźniach które się po prostu kończą? Tak z dnia na dzień...to nigdy nie było przyjaźnią. Cytat xhellishangelx Jakie według was są tego powody?takie jak zerwanie przyjaźni między kobietą a kobietą. Nie wiem czy kogoś mogę nazwać "przyjacielem" jednak mam dość bliskich znajomych płci przeciwnej, którzy wcale mnie nie pociągają seksualnie. Hej Twój Bóg
Dziwny twór o twarzach Stwór monstrum Z cybernetycznego nieba |
baskas
Konto od: 18.07.2007 Miasto: Wrocław |
|---|