Regulamin
- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj
|
lubiłam święta gdy miałam 6 lat. nawet mimo tego, że co roku byłam chora.. na jakieś zapalenie płuc czy coś w tym stylu:P ... ale przynajmniej atmosfera rodzinna była cudna..
zjeżdżała sie cała rodzina, jeździliśmy na kuligi i robiliśmy bałwany a teraz mieszkam w mieście, w którym nawet śnieg nie potrafi porządnie spać .. sama pluta. wigilia to sztuczne składanie sobie życzeń, później każdy wychodzi na pasterkę, a tak na prawde wszyscy idą pić do swoich zanjomych tylko młodsza siostra się cieszy. prezenty to tez juz nie to .. ale hm.. tak czy owak wypada mi życzyć wszystkim Wesołych Świąt ... |
paranormalna
|---|
|
ja lubie bo tak:
bo sa prezenty i sie spędza czas z rodziną. |
lubiemarzyc
Konto od: 17.02.2007 Miasto: Toruń |
|---|
|
Ja świąt bardzo, ale to BARDZO nie lubię. Mogłabym być takim Grinchem, tylko, że bez szczęśliwego zakończenia.
Cytat imbecyl Wydaje mi się, że z biegiem lat święta tracą na wartości, dziś nie sprawiłoby mi różnicy, gdyby odbyły się...25 sierpnia?A najgorsze było składanie życzeń. Któż znajdzie w sobie tyle siły, by spojrzeć w tę znienawidzoną (może i hiperbolizuję) twarz i sztucznie się uśmiechnąć? Dokładnie. To uśmiechanie się na siłę i składanie życzeń. Ceremonie bez wyrazu i uczucia. W każdym razie u mnie. Jeszcze rok temu się wysilałam, w tym już nie. Wojna była w moim domu od rana do wieczora i w żadną wigilię się nie bawiłam ;/ Nie cierpię też świąt dlatego, że w tym czasie najbardziej poszkodowane są karpie. A ludzie z wypiekami na twarzy patrzą, jak im te zwierzęta skaczą w torbach albo zdychają na stoiskach. Święta już minęły na szczęście... jedynym ich plusem było dla mnie to, że można odpocząć od szkoły i pospać sobie do 14 ;] |
sleepynarcoleptic
|---|
lubię, bo jestem wtedy u dziadków na wsi. trzech synów matka miała. dwóch słynęło z mądrości. a trzeci, co był głupi, poszedł do łączności. xD |
sliwkagd
|---|
|
Nie lubię
bo trzeba zjadac te wszystkie sałatki i karpie i inne jedzenia a pozatym jestem ateistką |
Konto od: Miasto: Lubin |
|---|
|
zawsze lubiłam.
ale od kilku lat nie czuję tej atmosfery. leżę tu, leżeć chcę, aż zredukuję się, do ostatniego z tchnień '
|
veryoriginal
|---|
|
Ja nie lubię świąt o_O
Nie wierzę w boga ;p hasło do mnie:fotografia |
Konto od: Miasto: Luboń |
|---|
|
lubie swieta!!!
prezety spotkania rodzinne!! ale nie nawidze skłaania zyczen mało kto składa szczere zyczenia wiekszosc ma ułożona ''formułke'' |
wrednebaby2
Postów: 0Konto od: 13.09.2007 Miasto: marta-łysomice justa-staw |
|---|