|
Co jest dla Ciebie najważniejsze w Photoblog.pl? Dlaczego?
Dla mnie najważniejsze w Photoblog.pl jest to, że mogę pokazac siebie i tu chodzi mi o możliwosc dodawnia zdjęc. Jednak znaczącą sprawą jest jednak tzw. notka. Każdy może w niej napisac co mu ślina na język przyniesie, swoje przemyślenia, rozterki, a także coś bardziej optymistycznego. Dla mnie poniekąd ważne jest to, że mogę się wygadac, wyżalic, co dla niektórych jest przecież istną głupotą, że ktoś robi to publicznie na stronie internetowej. Co Ciebie osobiście przyciąga do Photoblog.pl? Przyciąga mnie chęc poznania innych ludzi, może też trochę podobnych do mnie, jeśli chodzi o charakter. Jestem ciekawa jak inni odbierają świat, co myślą i czy są na tyle odważni by to opublikowac. Jak się zmieni Photoblog.pl w przyszłości? Twoja wizja Ogólnie nie mam żadnych zastrzeżen, więc wszelkie nowości nie są konieczne. Mogłabym się trochę przyczepic do granicy wiekowej, bo widząc niektóre photoblogi 10-latek... Jednak myśle, że nic by to nie dało, bo najzwyczajniej w świecie można wpisac inną datę urodzenia. |
raissa
|---|
- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj