Problem z wrzucaniem zdjęć.

Permalink Autor: yunavl, data postu: poniedziałek, kwiecień 26, 2010 16:35
No cóż... U mnie to chyba nie jest kwestia przeglądarki, bo zdjęcia nie załączają się na żadnej. Antywirusa sprawdziłam... U siebie mam Noda - zdjęcia wgrać nie mogę. Na drugim komputerze jest Avast - problem nadal jest. Na kompie w pracy chwilowo nie ma antywirusa i też nie mogę wrzucić zdjęcia.

Poza tym dokładnie ten sam problem mam już po raz drugi. Pierwszy raz było tak na początku stycznia. Minęło po kilku dniach. Teraz mam problemy od kilku tygodni.
Najpierw pokazywało mi, że zdjęcie się ładuje, a po chwili wyskakiwała mi biała strona. Musiałam kilka razy odświeżać stronę, żeby móc zobaczyć zdjęcie.
Teraz coś się wiesza już przy ładowaniu zdjęcia. ładuje się, ładuje i załadować nie może.

Ktoś coś z tym zrobił już? Jest jakieś rozwiązanie tego problemu?
yunavl Postów: 2
Konto od: 30.03.2007
Miasto: Łódź
Permalink Autor: stanislaw123, data postu: sobota, maj 1, 2010 19:01
Mi od stycznia do kwietnia nie ładowało się nic. Później weszły dwa zdjęcia. Myślałem,że już po problemie. Dzisiaj znowu chcę wstawić i znowu kaszana. Mówiąc szczerze wkurza
mnie ta sytuacja i trzeba to chyba zamknąć .
stanislaw123 Postów: 0
Konto od: 20.06.2007
Miasto: Puszcza Kampinoska
Permalink Autor: motistie, data postu: poniedziałek, maj 10, 2010 17:17
Także mam problem z wrzucaniem zdjęć. Kupiłam PRO jakiś czas temu i od tamtego momentu nie mogę dodawać zdjęć. Na moim kompie niby się ładuje, ale później pokazuje się biała strona. Sprawdzałam dodatki itp., ale to nic nie pomaga. Na innym komputerze też jest problem, lecz za którymś razem z kolei udaje się dodać notkę, na moim - niestety to nie daje rezultatów.
motistie Postów: 5
Konto od: 15.05.2009
Miasto: Wrocław
Permalink Autor: jacobmk, data postu: środa, listopad 3, 2010 20:42
Mam problem podobnej natury, co @motistie. Co ciekawe dział kontaktów z klientem insynuuje, iż Firefox jest nie odpowiednią przeglądarką internetową do pracy w pb. Kpina jak dla mnie.
jacobmk Postów: 0
Konto od: 4.11.2007
Miasto: Tarnobrzeg
Permalink Autor: irantis, data postu: wtorek, listopad 9, 2010 15:40
Witam, mam podobny problem z tym że:
Po załadowaniu zdjęcia pojawia mi się okno do wpisania tekstu, pokazuje się zdjęcie etc, wszystko jest, ale po kliknięciu : dodaj zdjęcie, i załadowaniu która informuje że zdjęcie zostało pomyślnie dodane, zdjęcia nie ma - jest notka na fblu ale zdjęcia brak.
wcześniej miałem problem z białą stroną etc ale po zmianie przeglądarki wszystko działało, teraz pomimo prób na 3 przeglądarkach i tak się nie da. i co z tym dalej ?
irantis Postów: 1
Konto od: 18.09.2008
Miasto: Środa Wielkopolska
Permalink Autor: looolek, data postu: niedziela, listopad 14, 2010 22:09
mam ten sam problem . od tygodnia nie ładują mi się zdjęcia wgl . sprawdzałam wtyczki w Mozilli i nie ma żadnych które by blokowały dostęp . ładuje się , ładuje i nagle po prostu wyskakuje że bład strony . o co chodzi ?
looolek Postów: 0
Konto od: 6.08.2006
Miasto: Aleks-Kuj