sesja Mogilno

Permalink Autor: basia12, data postu: środa, styczeń 27, 2010 13:18
Szkoda, że modelek w nadmiarze;) ja bym się pisała chętnie na jakąś sesję latem, jeżeli będzie możliwość, bo teraz pogoda okropna i ciężko z dojazdami. Niby powód banalny, ale no trudno.
Powodzenia wszystkim !;).
basia12 Postów: 2
Konto od: 15.03.2007
Miasto: Ciechocinek
Permalink Autor: krisss19, data postu: środa, styczeń 27, 2010 14:00
hmm może tak bez kłótni ;p oj Aśka widze, że suicideboy pojechał troche, ale tak do niego to stary Ty też nic specjalnego nie reprezentujesz- najpierw popatrz na siebie, pużniej oceniaj innych!!! A no i jeszcze zapytaj sie czy cie tu chcemy ;P
krisss19 Postów: 67
Konto od: 20.03.2009
Miasto: Mogilno
Permalink Autor: dariamochalska, data postu: środa, styczeń 27, 2010 14:08
chcemy go, jak najbardziej :D znaczy przynajmniej ja chcę :D można by zdziałać z nim coś ciekawego, dlatego, że nie jest taki jak inni :D i za to go cenię, jeee :D
ZAPRASZAM WSZYSTKICH :) Facebook
dariamochalska Postów: 214
Konto od: 21.06.2009
Miasto: Inowrocław
Permalink Autor: suicideboy, data postu: środa, styczeń 27, 2010 14:15
Cytat krisss19
Autor: krisss19, data postu: �roda, stycze� 27, 2010 07:00
hmm może tak bez kłótni ;p oj Aśka widze, że suicideboy pojechał troche, ale tak do niego to stary Ty też nic specjalnego nie reprezentujesz- najpierw popatrz na siebie, pużniej oceniaj innych!!! A no i jeszcze zapytaj sie czy cie tu chcemy ;P

Chłopcze forum służy do tego, żeby się na nim wypowiadać, poza tym ja stwierdzam tylko fakty :) Chciałbym dodać, że ja się nigdzie nie pcham bo nawet nie chciałbym pracować z osobami Twojego pokroju. Bawisz się w fotografa, ale prace twe są marne. Popracuj troszkę nad swym 'fachem'.
suicideboy Postów: 27
Konto od: 7.01.2008
Permalink Autor: dariamochalska, data postu: środa, styczeń 27, 2010 14:36
ja tam Cie chcę:D zresztą nawet na maxmodels Ci to napisałam :D więc jak tu Cię "nie będą chcieli" to ja i tak zapraszam do mnie ;D bo ja tam CIe podziwiam ;D
ZAPRASZAM WSZYSTKICH :) Facebook
dariamochalska Postów: 214
Konto od: 21.06.2009
Miasto: Inowrocław
Permalink Autor: jaki144, data postu: środa, styczeń 27, 2010 15:27
suicideboy patrzac na twoja galerię muszę stwierdzić że jesteś chyba nienormalny. Jak ty w ogóle możesz oceniać innych mając zdjęcia pokazujące w sumie NIC.
Ty także nie masz nic do zaoferowania.

I nie wyjeżdżaj mi tu z groźbami "chłopcze". Kurde znawca sie znalał i "wielki fotograf".

NIe obchodzi mnie że cie stać. Jeździj sobie gdzie indziej.

JA CIE NIE CHCE!!!!!!

Nic sobą nie prezentujesz.

Nie potrzebuje pomysłów innych żeby robić zdjęcia. Mam własne i odp... sie.

Powiem ci szczerze że jesteś żałosny

jaki144 Postów: 107
Konto od: 3.10.2009
Permalink Autor: jestemtymkimchce, data postu: środa, styczeń 27, 2010 15:45
Cytat suicideboy

Cytat jestemtymkimchce

wiem, że nie. ale czy ja powiedziałam, że chce być modelką? nie. ogólnie rzecz biorąc chce pomóc a nie pozować. :)

Ja jeszcze czytać to potrafię zacytuję Ciebie jeszcze raz

Cytat jestemtymkimchce
Autor: jestemtymkimchce, data postu: wtorek, styczeń 26, 2010 21:47Gdybyście potrzebowali jakiś modelek, albo kogoś w tym stylu to piszcie. Kumpela i ja chętnie weźmiemy udział w czymś takim. ;P

Czytać potrafisz - w to nie wątpię. Ale może naucz się czytać ze zrozumieniem. Może wg Ciebie stwierdzenie "modelek, albo kogoś w tym stylu" znaczy "modelek, albo modelek". Jednak do sesji zdjęciowej (i profesjonalnej i amatorskiej) potrzeba nie tylko modeli/modelek, ale także innych osób, choćby tylko do pomocy przy np. układaniu fryzury lub tworzeniu makijażu.
Poza tym skoro masz ochotę czepiać się kogoś na siłę, to lepiej najpierw spójrz na siebie a potem znajdź sobie jakiś inny obiekt zaczepek.

Druga sprawa jest taka, że tu nie ma czegoś takiego "Ciebie chcemy, a Ciebie nie". Docelowo miała to być sesja stworzona przez ludzi, którzy chcą poświęcić swój czas i energię na coś takiego. Więc nie wytykajcie sobie, kogo przyjmiecie do grupy, a kogo nie, bo każdy powinien być tu mile widziany. Wiadomo, że będzie to bardziej amatorskie przedsięwzięcie niż profesjonalne, ale liczą się chęci i dobra zabawa.

I tyle.
Koniec tematu. Kropka.

Bądźmy inteligentni.
jestemtymkimchce Postów: 4
Konto od: 14.10.2008
Permalink Autor: suicideboy, data postu: środa, styczeń 27, 2010 15:46
Cytat jaki144
Autor: jaki144, data postu: �roda, stycze� 27, 2010 08:27
suicideboy patrzac na twoja galerię muszę stwierdzić że jesteś chyba nienormalny. Jak ty w ogóle możesz oceniać innych mając zdjęcia pokazujące w sumie NIC.
Ty także nie masz nic do zaoferowania.

I nie wyjeżdżaj mi tu z groźbami "chłopcze". Kurde znawca sie znalał i "wielki fotograf".

NIe obchodzi mnie że cie stać. Jeździj sobie gdzie indziej.

JA CIE NIE CHCE!!!!!!

Nic sobą nie prezentujesz.

Nie potrzebuje pomysłów innych żeby robić zdjęcia. Mam własne i odp... sie.

Powiem ci szczerze że jesteś żałosny

Nie rzucaj się jak gówno w przeręblu złociutki. Groźby? gdzie i kiedy? No chyba, że nie potrafisz czytać :D Oceniać może każdy, z tym że ja nie jestem fotografem więc nie rozumiem twego żalu co do moich zdjęć. Nie potrzebujesz czyiś pomysłów? To powiedz czemu twe zdjęcia są tak monotematyczne?

p.s Słowo żal, żałosny itd. jest już passe wiec rusz główką i wymyśl coś lepszego :*
suicideboy Postów: 27
Konto od: 7.01.2008
Permalink Autor: kubacmg, data postu: środa, styczeń 27, 2010 17:25
suicideboy, sory ale oni mowia prawde. ja fotografem nie jestem, nawet nie profesjnalistą ale zdjęcia, jak powiedziałeś kazdy moze oceniac.

po drugie - jezeli nie jestes fotografem, to dlaczego wytykasz innym błędy i gadasz jakbys fotografem byl i znawcą?

po trzecie - KONEIC TEJ KŁÓTNI! k***
kubacmg Postów: 20
Konto od: 15.02.2009
Permalink Autor: kubacmg, data postu: środa, styczeń 27, 2010 17:27
PS - mówisz, że "Słowo żal, żałosny itd. jest już passe wiec rusz główką i wymyśl coś lepszego" a sam go używasz! -> " więc nie rozumiem twego żalu co do moich zdjęć"

PS 2 - zdjęcia jakiego144 nie są monotematczne. To można powiedzieć o twoich. na zdjęciu (poza ostatnim) praktycznie ta sama osoba pokazująca to samo. więc?
kubacmg Postów: 20
Konto od: 15.02.2009
Permalink Autor: jaki144, data postu: środa, styczeń 27, 2010 18:22
nie bede rozmawiał z suicideboy bo bym musiał zniżyć się do jego poziomu.

poza tym nie wiem po co w ogóle sie odzywała w naszym wątku...
Permalink Autor: jaki144, data postu: środa, styczeń 27, 2010 18:23
sorry odzywał* żeby nie było że coś przekręciłem
Permalink Autor: hangitall, data postu: środa, styczeń 27, 2010 18:34
proponuje ochłonąć troszkę ; p
"Wolność to nałóg? to jestem ćpunem
Dla mnie rap to wolność, której nie dał mi system"
hangitall Postów: 74
Konto od: 18.05.2008
Permalink Autor: tankujenaorlenie, data postu: środa, styczeń 27, 2010 18:53
Cytat hangitall

proponuje ochłonąć troszkę ; p

Jagodo, popieram ;d
tankujenaorlenie Postów: 117
Konto od: 16.03.2009
Permalink Autor: hangitall, data postu: środa, styczeń 27, 2010 19:15
dzięki ; p

co do tej całej sesji to z chęcią przyjdę popatrzeć, chyba ze zanim się 'skrzykniecie' będę miała nowy aparat ; p
bo jak na razie się za fotki nie biorę
"Wolność to nałóg? to jestem ćpunem
Dla mnie rap to wolność, której nie dał mi system"
hangitall Postów: 74
Konto od: 18.05.2008
Permalink Autor: krisss19, data postu: środa, styczeń 27, 2010 20:18
lepiej już zakończyc tę kłótnie, chłopak poprostu zazdrości pomysłu i tego, że dążymy do tego by się skrzyknąc i może coś tym osiągnąc.
krisss19 Postów: 67
Konto od: 20.03.2009