Cytat suicideboy
Cytat jestemtymkimchce
wiem, że nie. ale czy ja powiedziałam, że chce być modelką? nie. ogólnie rzecz biorąc chce pomóc a nie pozować. :)
Ja jeszcze czytać to potrafię zacytuję Ciebie jeszcze raz
Cytat jestemtymkimchce
Autor: jestemtymkimchce, data postu: wtorek, styczeń 26, 2010 21:47Gdybyście potrzebowali jakiś modelek, albo kogoś w tym stylu to piszcie. Kumpela i ja chętnie weźmiemy udział w czymś takim. ;P
Czytać potrafisz - w to nie wątpię. Ale może naucz się czytać ze zrozumieniem. Może wg Ciebie stwierdzenie "modelek, albo kogoś w tym stylu" znaczy "modelek, albo modelek". Jednak do sesji zdjęciowej (i profesjonalnej i amatorskiej) potrzeba nie tylko modeli/modelek, ale także innych osób, choćby tylko do pomocy przy np. układaniu fryzury lub tworzeniu makijażu.
Poza tym skoro masz ochotę czepiać się kogoś na siłę, to lepiej najpierw spójrz na siebie a potem znajdź sobie jakiś inny obiekt zaczepek.
Druga sprawa jest taka, że tu nie ma czegoś takiego "Ciebie chcemy, a Ciebie nie". Docelowo miała to być sesja stworzona przez ludzi, którzy chcą poświęcić swój czas i energię na coś takiego. Więc nie wytykajcie sobie, kogo przyjmiecie do grupy, a kogo nie, bo każdy powinien być tu mile widziany. Wiadomo, że będzie to bardziej amatorskie przedsięwzięcie niż profesjonalne, ale liczą się chęci i dobra zabawa.
I tyle.
Koniec tematu. Kropka.
Bądźmy inteligentni.