|
Jak dla mnie nie jest źle,aczkolwiek zawsze mogłoby być lepiej. Mimo to , nie narzekajmy. Woleliście ,gdy nie było Wzorcowni ?
|
midlake
Konto od: 11.04.2010 Miasto: Włocławek |
|---|
Regulamin
|
Jak dla mnie nie jest źle,aczkolwiek zawsze mogłoby być lepiej. Mimo to , nie narzekajmy. Woleliście ,gdy nie było Wzorcowni ?
|
midlake
Konto od: 11.04.2010 Miasto: Włocławek |
|---|
|
o nic o niej nie słyszałam a teraz może sie przejade
*jestem z bydgoszczy ;P |
jjoke
|---|
|
Mi się podoba ;) Całkiem przytulnie .
Tylko w zoologicznym ceny kosmiczne ;p |
pijanakubusiem
|---|
|
zapraszamy ;d ja jestem po wyśmienitych zakupach z bydgoszczy ;d
|
babelkowaherbata
|---|
|
Noo wzorcowniaa.. Dużo boskich ciuchów. 0 % robienia zdj. w środku.. ;/. Na zewnątrz nawet mozna by było porobić. ;).
|
nottobecopied
|---|
|
Cytat phantasmagorias koncert ostatnio kayah i sofy byl na glownym placu pomiedzy budynkami wzorcowni ;)nie wiedzialem ze sa koncerty we wzorcowni ojej to klimat jak ktos bedzie wiedzial o jakims koncercie to niech pisze :D bede bardzo wdzieczny!Pozdro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szukam płyt winylowych na terenie Kujawsko-Pomorskim wojewodztwie!!!!!!!!
|
zonkeroszczak
|---|
|
Cytat sweetlover97 Brakuje ławek . ;(( Choć jak na włocławskie standardy to i tak nieźle . ! ; p idzesz kupywac czy siedzec?
Nie jest tak zle we wlc tez dobrzee:D
|
polek
|---|
|
Cytat adsumus cóż... najbardziej zaintrygował mnie wielki plac między budynkami. zazwyczaj galerie to jeden, wielki kloc w którym są sklepy... a tu proszę, jakie ciekawe rozwiązanie ;) aczkolwiek jak weszłam do głównego budynku to takie klaustrofobiczne uczucie miałam. tak ciasno... wysoko, a wąsko... a może to wina tak wielu osób? ;) wiesz, jest takie uczucie, że jest wąsko. zwróciłam uwagę na to, że nie ma tam gdzie usiąść. na korytarzach między sklepami w środku nie ma żadnych ławeczek i wydaję mi się, że to jest minus. ale ogólnie bardzo fajna, ale i też zgadzam się, że brakuje jej do Manufaktury w Łodzi. ;)) |
idzsoobiestad
|---|
|
Jak coś to akurat jest gdzie siedzieć np na samym dole, a jak nie pasuje to przed galerią. Kopernikus to się nie umywa do WZO raczej ; p
A tak ponadto jest tam wszystko ; )) Z resztą Wzorcownia to nie sama galeria ze sklepami, ale także punkty gastronomiczne, mieszkalne i rekreacyjne ; )) A wieczorem wyglada ładnie. Ma sój klimat ;D ! |
mrtn
|---|
|
Na początku gdy ją stworzono byłam bardzo zadowolona z niej. Musiałam się przyzwyczaić gdzie co jest, bo duża i dużo wszystkiego.
Teraz jest już nie co nudna. Z resztą przeglądam różne strony i widnieją na nich ogłoszenia o pracę tj że przyjmę do pracy w C.H Wzorcownia i takich ogłoszeń jest od groma. Jak nie za sprzedawce to jakiś inny zawód. Ona im niedługo upadnie, bo ceny są takie a nie inne, nie mają klientów. |
zjaramtwojedobra
|---|
|
Wzorcowania mi sie podoba ze wzgledu na to ze sa fajne sklepy i oczywiscie wszedzie łatwo trafic i wyjsc z niej, a nie to co w galerii bałtyckiej :)
|
bartlomiej1991
|---|