Subkultury muzyczne w Toruniu

Permalink Autor: ktosikaniebladzi, data postu: środa, wrzesień 10, 2008 18:42
tak i za to kocham Toruń!
u was jest chyba dużo wieksza tolerancja na subkultury niz moim zapyziałym Włocławku...
u mnie gdyby cos takiego padło to była by jedna odpowiedz : Techno!

skłaniam sie ku Punk-rockowi(nie ma to jak stary dobry punk) metal rock numetal industrial :)
ktosikaniebladzi Postów: 2
Konto od: 27.08.2007
Miasto: Keczupowo
Permalink Autor: pannamaterialna, data postu: sobota, październik 18, 2008 16:13
Toruń to miasto pozerów i techno-maniaków. Prawdę mowiac jak na liczbę mieszkancow, niewiele jest ludzi rzeczywiscie kochających muzykę (nietylko wszelkiego rodzaju rocka punku czy reggae, ktorych jestem zwolenniczka). mowię tu o wszystkich jej rodzajach, bo przeciez kazdy ma swoj gust. ale rzeczywiscie, patrzac na to, czego ja slucham, nie moge narzekac na ilosc osob sluchajacych tego samego. i to jest dobre ;)
jakie to jest zabawne, że nigdy nie dowiesz się o mnie prawdy...
pannamaterialna Postów: 38
Konto od: 1.10.2008
Miasto: Toruń
Permalink Autor: everlastingtatoo, data postu: poniedziałek, grudzień 8, 2008 03:53
Cytat ktosikaniebladzi
tak i za to kocham Toruń! u was jest chyba dużo wieksza tolerancja na subkultury niz moim zapyziałym Włocławku... u mnie gdyby cos takiego padło to była by jedna odpowiedz : Techno!

z tym sie zgodze bo we wloclawku z tolerancja subkultur jest ciezko..

Ogolnie to słucham wszystkiego, bo rozne utwory z roznych gatunkow muzycznych mi sie podobaja...
co do wypowiedzi na temat hh ze poza k44 i pfk reszta to kicz to sie nie zgodze...
O.S.T.R , PEZET, MorWA jest wielu dobrych wykonawcow i klasyfikujmy calego hh oprocz pfk i kalibra do hip-hopolo tworzonego przez "Verbe" czy "meza"

everlastingtatoo Postów: 1
Konto od: 8.09.2007
Miasto: torun
Permalink Autor: osiemsiedem, data postu: poniedziałek, grudzień 8, 2008 17:53
bo Ci ktory uwazaja ze "tylko k44 i pfk" są ograniczeni po prostu :)
Oczywiście szacuneczek dla was ograniczeni, nic do was nie mam.
osiemsiedem Postów: 59
Konto od: 22.01.2007
Permalink Autor: gosia1218, data postu: wtorek, luty 10, 2009 17:07
Taak, Toruń to fajne miasto :)
Ja lubię różne style, ale chyba najbliższy memu sercu jest hip-hop.
gosia1218 Postów: 3
Konto od: 11.09.2006
Miasto: gdzieś tam...
Permalink Autor: faithless666, data postu: piątek, luty 13, 2009 19:21
Hee xD Widze ze jest na tym forum spore zróżnicowanie upodobań względem muzyki. Ja osobiscie słucham Punk Rocka, Rocka, Metal Core, Alternative Rock, Metal, Niekiedy Indy Rock... Słyszał ktos Yellow Card??

Pozdrawiam ;))

Sk8 for life!! xD
faithless666 Postów: 1
Konto od: 10.04.2008
Miasto: Węgorzyn
Permalink Autor: karinakaka, data postu: czwartek, luty 26, 2009 13:25
Ja kooocham ska, reggae. Do tego metal i rock. Właściwie, to nie mam nic przeciwko żadnej muzyce, tylko nie rozumiem jak można lubić techno. xD Po prostu dla mnie to muzyka bez wartości. Nie chcę nikogo urazić:D Elektroniczna muzyka czasem bywa fajna, ale nie nie taka typowa techniawa... xd  Ska rlz xd
A subkultury muzyczne w większych miastach były, są i będą :D
love me
karinakaka Postów: 50
Konto od: 16.02.2007
Miasto: Inowrocław
Permalink Autor: aysha, data postu: piątek, marzec 20, 2009 17:24
Wszytstko po trochu ;d
ale najbardziej metal, punk itd. xd
aysha Postów: 6
Konto od: 24.09.2008
Permalink Autor: oolutek, data postu: środa, kwiecień 1, 2009 16:58
Hardcore punk, metalcore, post-hardcore, rock, electro połaczone z hardcorem bądź rockiem bądz punkiem :x Ale to chyba akurat nie ma swojej nazwy oO"

...i takie tam...

oolutek Postów: 45
Konto od: 22.02.2007
Permalink Autor: jareklewy, data postu: wtorek, kwiecień 21, 2009 20:35
Widzę że głównie jak narazie dominuje Rock & Metal i ja także przy tym zostaje. Słucham hmmm wsumie od Rocka po Black/Death Metal:) Zależy od nastroju:D
jareklewy Postów: 1
Konto od: 17.03.2006
Miasto: Zamość
Permalink Autor: noomercy, data postu: wtorek, sierpień 18, 2009 14:47
Każdy rodzaj metalu i rocka ;))
`Can you say brainwashing?
noomercy Postów: 3
Konto od: 6.12.2006
Permalink Autor: abiku92, data postu: środa, grudzień 30, 2009 21:26
Mi w Toruniu podoba się to , ze można tam wyjść w czym się chce i jak się chce i nikt jakoś specjalnie się nie interesuje tym. pochodzę stamtąd i bardzo często tam jestem. za to w mieście w którym mieszkam jest to wielka sensacja. przejście z irokezem, w podartych dżinsach przez miasto kończyło się zazwyczaj tym, że samochody mijając mnie zwalniały... nie mówię już nawet o pieszych...

co do muzyki to heavy metal, punk, hardcore punk, oi!, trochę ska i heavy folku, czasem industrial metal lub metal symfoniczny jak mi się przestawi ;)
zbieram na krówki!
abiku92 Postów: 28
Konto od: 6.06.2009
Miasto: Rypin