Dlaczego mój chłopak jest wyjątkowy?
Bo jest paradoksalny,Można z niego czytać jak z otwartej księgi a jednak nic nie zrozumieć.
Mogę patrzeć godzinami w jego oczy i nie dostrzec nic albo dostrzec wszystko.Bo jego wzrok nieruchomieje i zatrzymuje się gdzieś w nieokreślonym miejscu.Dostrzegam w jego oczach swoje odbicie jak w lustrze i jestem w nich jedyna i najbardziej kochana
Bo jego myśli są nieogarnione ,rozbiegane po kilku kontynentach miedzy jednym państwem a kolejnym,pomiędzy światem rzeczywistym a fikcyjnym taki trochę włóczęga i niespokojny duch.Głodny nowych miejsc i przeżyć.Wyjątkowy bo nikt inny nie ma takiego radosnego ,szczerego i zaraźliwego uśmiechu.Bo zamyka rozdziały życia stawiając co wieczór kropkę po Amen.Bo przynosi mi kwiaty bez powodu,pisze długie wiadomości .Używa moich ulubionych perfum.Bo potrafi się przyznać,że czegoś nie potrafi ,Próbuje zrozumieć to co niezrozumiale i mimo ,ze mu nie wychodzi to próbuje po raz kolejny i kolejny.Wyjątkowy bo filozofuje nad rzeczami prostymi i niezgłębionymi do tej pory,tłumaczy 100 razy to samo pomimo,że ja znam to tak dobrze jak on a przy tym jest niesamowicie słodki.Uwielbiam go za biała koszulę,za to ,że nie nosi niewłaściwych butów do niewłaściwych spodni.Jest wyjąkowy bo interesuje go mój makijaż i chce wiedzieć co i jak się robi ,że jest wyrozumiały gdy krzyczę bez powodu .Gdy powiem mu przyjedź to już tu jest obok .Bo trzyma mnie za rękę i nie puszcza nawet gdy się czegoś boi . Za to ,że akceptuje moje wady i nie śmieje się z moich pasji,pozuje do moich zdjęć.Wyjątkowy bo brakuje mu wiele do tego ,żeby być idealnym ale kocha,słucha,jest blisko i przebacza.
Jest najbardziej wyjatkowy bo potrafi zrozumieć,że kochać kogoś to decyzja i,że czasem należy kogoś puścić wolno,żeby zobaczyć czy ten ktoś wróci..poszedł by za mną na kraj świata
Bo rozumie ,że czasem serce podzielone nie oznacza końca świata.Bo jest,był i będzie :*
Treść dodana do postu 30-09-2009 o godzinie 23:56
I dlatego ,że strzeże mnie jak anioł ,prowadzi jak światło w ciemnym tunelu,i idzie obok gdy trzeba w smutku i radości i jest gdy moje serce połamane ,gdy moje serce się raduje . Bo jego świat to ja a mój świat to on