Permalink
Autor:
kittykt, data postu: piątek, marzec 21, 2008 22:37
|
to jest problem . bardzo irytujący problem . a zwłaszcza, że gdy się chce to w jakikolwiek sposób poprawić to to się mnoży .
|
kittykt
Konto od: 30.08.2007
Miasto: Pecna
|
Permalink
Autor:
0lgaa, data postu: sobota, marzec 22, 2008 16:26
|
i znów 'to' mam to jakiś prezent świąteczny czy co? ja tam nic nie mam do adminów i w ogóle do pb. ale jak wiedzą, że taki problem istnieje to dlaczego nic z tym nie robią?
|
0lgaa
Konto od: 19.01.2008
Miasto: Krasnystaw
|
Permalink
Autor:
agadir, data postu: sobota, marzec 22, 2008 16:55
Cytat 0lgaa ale jak wiedzą, że taki problem istnieje to dlaczego nic z tym nie robią? Admini mają dużo pracy i wiele problemów, także proszę się uzbroić w cierpliwość, a na pewno wszystko wróci do normy.
|
agadir
Konto od: 19.01.2006
Miasto: Toruń
|
Permalink
Autor:
0lgaa, data postu: poniedziałek, marzec 24, 2008 19:22
|
ok, spoko ja to rozumiem. tylko to nie chodzi tylko o mój fbl ale jak widać sporo osób ma z tym problem. a wierz mi jest on uciążliwy... nie chciałam żeby to tak zabrzmiało. ale... sam rozumiesz. pozdrawiam.
|
0lgaa
|
Permalink
Autor:
, data postu: poniedziałek, marzec 24, 2008 19:34
|
Zmień przeglądarke. Wiem, że to takie olewanie, ale narazie nic nie poradzisz... Mój kolega ma firefoxa (to znaczy miał), zmienił na Operę i już problem z głowy:) Z kolei IE niebardzo polecam, bo ja na przykład mam z nim taki problem, że nie moge w nim pisać polskich znaków... pozdrawiam :)
|
Konto od:
|
Permalink
Autor:
0lgaa, data postu: poniedziałek, marzec 24, 2008 19:46
|
dzięki :) pomyśle nad tym. pozdrawiam również.
|
0lgaa
|
Permalink
Autor:
anoska, data postu: wtorek, marzec 25, 2008 17:01
Cytat samaelszafran Zmień przeglądarke. Wiem, że to takie olewanie, ale narazie nic nie poradzisz... Mój kolega ma firefoxa (to znaczy miał), zmienił na Operę i już problem z głowy:) Z kolei IE niebardzo polecam, bo ja na przykład mam z nim taki problem, że nie moge w nim pisać polskich znaków... pozdrawiam :) heh, nom ja właśnie tak samo się zmądrzyłam i dodaję zdjęcie w IE, bo w MF ten nieszczęsny błąd wyskakuje.
|
anoska
Konto od: 19.05.2007
Miasto: Grajewo
|
Permalink
Autor:
, data postu: wtorek, marzec 25, 2008 20:01
|
także mam podobny problem, dodaje notke w rozszerzonym edytorze a gdy notka sie załaduje to jest jej tylko część.
co mam zrobić żeby załadowała sie cała notka?
|
Konto od:
Miasto: Obrowo
|
Permalink
Autor:
, data postu: wtorek, marzec 25, 2008 20:41
|
Ludzie, czytajcie dokładnie WSZYSTKIE posty... W/w problem występuje chyba tylko w Mozilli Firefox. Dopóki administratorzy nic z tym nie zrobią, macie dwie opcje: a) zostać przy Mozilli i wkurzać się b) zmienić przeglądarkę na coś innego.
Ja gorąco polecam najnowszą Operę, IE nie ufam, w dodatku doświadczałem na nim błędów..
|
Konto od:
|
Permalink
Autor:
, data postu: niedziela, marzec 30, 2008 15:01
|
do samaelszafran :
no racja, ja mam firefoxa :-(
|
Konto od:
Miasto: Obrowo
|
Permalink
Autor:
, data postu: niedziela, marzec 30, 2008 17:29
|
@samaelszafran - To się nazywa profesjonalna odpowiedź :/ Ten problem jest od dłuższego czasu (bo ja wiem od 2-3 miesięcy?) i nikt z tym nic nie robi :/ Hmm a przeglądarki specjalnie po to, żeby pisać w końcu normalnie notki zmienić nie będę... Sory ale to mija się z celem ;] Ja gorąco odradzam Operę, IE itp i polecam Firefox 3 ;) Wali na nogi rywali ale nvm bo off top się zrobi... Chyba nigdy się nie doczekamy naprawy O.o
|
Konto od:
Miasto: Poznań
|
Permalink
Autor:
0lgaa, data postu: niedziela, marzec 30, 2008 17:50
|
zgadzam się z beherit666 że raczej naprawy się nie doczekamy... no ale cóż... ja też mam Firefox 3. u mnie czasem ten problem jest a czasem go nie ma...
Mam nadzieję, że w niedługim czasie coś z tym fantem zrobią...
pozdrawiam.
|
0lgaa
|
Permalink
Autor:
palun, data postu: niedziela, marzec 30, 2008 23:20
|
zmieńcie przeglądarke i tyle :) przecież nie jest to aż takie denerwujące chyba... mówi się trudno i tyle ;)
Walcz, walcz, walcz cały czas, a kiedy się potykasz.... Wstań i próbuj jeszcze raz!
|
palun
Konto od: 20.01.2007
Miasto: Los Angeles, California
|
Permalink
Autor:
0lgaa, data postu: wtorek, kwiecień 1, 2008 17:42
|
jest denerwujące i to bardzo...
|
0lgaa
|
Permalink
Autor:
, data postu: wtorek, kwiecień 22, 2008 16:22
Mamy dziś 22 kwietnia a temat został założony 9 lutego. Czy problem został rozwiązany? NIE! Czy admini w ogóle sobie coś z tym robią? Ciągle pisząc notki w FF mam ten błąd... Przeglądarki zmieniać nie będę! Chyba nie muszę mówić czemu? ;]  Brak mi już słów bo w ciągu ponad 2 miesięcy problem nie został rozwiązany...
|
Konto od:
Miasto: Poznań
|
Permalink
Autor:
, data postu: wtorek, kwiecień 22, 2008 19:52
|
Hm. Wchodząc na jakiegoś photobloga widzę zupełnie to samo. Myślałam, że ten ktoś sam se takie cos pisze. :)
Though all society is founded on intolerance all improvement is founde tolerance
Jedyna fanka Pudelka. 
|
Konto od:
Miasto:
|