|
Jak powiedzieć komuś ze sie go lubi bardziej od innych?? :/
Wiecie o co chodzi! |
miki111390
|---|
Regulamin
|
Jak powiedzieć komuś ze sie go lubi bardziej od innych?? :/
Wiecie o co chodzi! |
miki111390
|---|
|
tyaa. wiemy o co chodzi..
ja bym spróbowała słowami: "lubię Cię bardziej od innych" myślę że zadziała.
"Każdy człowiek nosi w sobie kontynent nieodkrytych możliwości. Szczęśliwy ten, kto jest Kolumbem własnej duszy."
-- James Stephens
|
incredibile
|---|
|
a na upartego:
"innych nie lubię bardziej niż ciebie" x D
"Każdy człowiek nosi w sobie kontynent nieodkrytych możliwości. Szczęśliwy ten, kto jest Kolumbem własnej duszy."
-- James Stephens
|
incredibile
|---|
|
W większym stopniu miłuję Ciebie aniżeli resztę (synomix.pl)
Czujesz się urażona/-y moimi postami? Przyzwyczaj się, za głupotę trzeba płacić...
Linki: Regulamin - FAQ - Moderatorzy/Administratorzy - Kasowanie fotobloga - Szybsze kasowanie zdjęć Dawniej: Vergil 'Sparda' - 12.04.2008 - 26.06.2009.
|
razahell
|---|
|
albo w innym przypadku napisz dla niego ksiazke pt. 'lubie ciebie bardziej niz innych' jak znajdziesz az taka duza wene ;d najwyzej my ci pomozemy xD
|
sturdily
|---|
|
Wal od razu prosto z mostu, chłopcy cenią szczerość.
|
wachajklej
Konto od: 24.09.2010 Miasto: Gorzów Wielkopolski |
|---|
|
Cytat wachajklej Wal od razu prosto z mostu, chłopcy cenią szczerość.zastanowiłabym się nad tym czy wszyscy chłopcy tak od razu chcą wiedzieć że podobają się dziewczynie... bo gdy wiedzą to nie muszą się aż tak bardzo starać aby z nią być skoro już to wiedzą. ale takie jest moje zdanie |
elina19
|---|
|
hmm, myślę że najpierw powinnas sie zblizyc do niego, spotykać się itd a potem jakos zacząć ten temat ;)
|
dilerkaxusmiechu
|---|
|
zgadzam się z poprzedniczką tak przynajmniej będziesz mogła ocenić czy on czuje to samo... choc niektórzy chłopcy są skryci i nie pokarzą tego tak szybko...
|
elina19
|---|
|
"Śmiem twierdzić że mam do ciebie nutę uwielbienia przerastającą uwielbienie wszystkich innych razem."
|
mentalpigeon
|---|
|
musisz to po prostu czuć , musisz wiedzieć kiedy będzie odpowiedni moment i powiedzieć mu szczerze co czujesz ;)
|
jullka17
|---|
|
Cytat miki111390 Jak powiedzieć komuś ze sie go lubi bardziej od innych?? :/Wiecie o co chodzi! mały, polubiłam cię :D |
xxpiecesofmylifexx
Konto od: 18.01.2010 Miasto: Niechanowo |
|---|
|
lepiej nic nie mów, bo go spłoszysz. nie wiadomo jak to odbierze, lepiej poczekać i go poobserwować, uśmiechać się do niego. jeśli to odwzajemni i zrozumie o co obie chodzi będzie ok. cierpliwość wynagradza.
|
strunna
Konto od: 9.01.2011 Miasto: Warszawa |
|---|