Photoblog.pl
  • Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
  • dyskutuj na forum|
  • zaloguj
  • Forum Photoblog.PL
  •  »
Regulamin

Wyszukiwanie

Wyniki dla zapytania: olympus c 730

Wyników: 485
1 2 3 4 ... 24 25 Następna >
Powróć do strony Szukaj
trafność: 60%
temat: Pomocy! olympus sp-320
Aparat jakim się obeclass="searchHighlight">cnie i od wieluu lat posługuje to class="searchHighlight">class="searclass="searchHighlight">chHighlight">OLYMPUS SP-32O i właśnie nie dawno zdarzyła...
temat: Olympus e520 mam problem pomocy!
witam.
Mam aparat class="searchHighlight">class="searclass="searchHighlight">chHighlight">olympus e 520 i od paru dni aparat zaclass="searchHighlight">czal wariowaclass="searchHighlight">c , tzn. robiaclass="searchHighlight">c zdjeclass="searchHighlight">cie z fleszem...
temat: Canon 500D s18-55 czy Olympus e420 s14-42
Witam serdeclass="searchHighlight">cznie,

Jestem nowym użytkownikiem na tym forum, a także amatorskim fotografem. class="searchHighlight">Chclass="searchHighlight">cialabym...
temat: OLYMPUS X-44 ! PILNE !
Hej mam aparat class="searchHighlight">class="searclass="searchHighlight">chHighlight">olympus x-44 i nie robi mi taki ladnyclass="searchHighlight">ch zdjeclass="searchHighlight">c jak kiedys .
class="searchHighlight">Czy moze ktos z was ma taki...
temat: olympus vs sony
Witam,
Od niedawna zastanawiam się nad kupnem lustrzanki.  class="searchHighlight">Chclass="searchHighlight">cę dopiero w to wszystko...
temat: olympus vs sony
ja mam class="searchHighlight">class="searclass="searchHighlight">chHighlight">Olympus 120 VG i jestem bardzo zadowolona. :)
temat: OLYMPUS E-410
class="searchHighlight">Co za bzdurny mit o wysokiclass="searchHighlight">ch szumaclass="searchHighlight">ch w class="searchHighlight">class="searclass="searchHighlight">chHighlight">Olympusie. Zrób sobie zdjęclass="searchHighlight">cie Nikonem d40 i d40x przy iso 800...
Jak dla mnie to class="searchHighlight">class="searclass="searchHighlight">chHighlight">Olympus jest za mały.
Wesoły miałeś class="searchHighlight">choclass="searchHighlight">ciaż przez class="searchHighlight">chwilę D40(x) w ręclass="searchHighlight">ce?Ja mam...

class="searchHighlight">Cytat szklana92
Ja mam D40 i niektóre zdjęclass="searchHighlight">cia na ISO 1600 wyclass="searchHighlight">chodzą dobrze ;]
class="searchHighlight">class="searclass="searchHighlight">chHighlight">olympus...

class="searchHighlight">Cytat wesoly
class="searchHighlight">Co za bzdurny mit o wysokiclass="searchHighlight">ch szumaclass="searchHighlight">ch w class="searchHighlight">class="searclass="searchHighlight">chHighlight">Olympusie.
robiłeś zdjęclass="searchHighlight">cia class="searchHighlight">class="searclass="searchHighlight">chHighlight">olympusami?
bo...
juz kupiles widze i dobrze!
class="searchHighlight">class="searclass="searchHighlight">chHighlight">olympus napewno da class="searchHighlight">ci wiele radosclass="searchHighlight">ci i da class="searchHighlight">ci class="searchHighlight">cos class="searchHighlight">czego nie maja inni w lustrzankaclass="searchHighlight">ch...
Uważam że class="searchHighlight">class="searclass="searchHighlight">chHighlight">Olympus E-410 jest niezłym aparatem na poclass="searchHighlight">czątek.
Kupiłam go żeby się nauclass="searchHighlight">czyć obsługi...
temat: jakie jest wasze zdanie na temat firmy Olympus?
class="searchHighlight">chclass="searchHighlight">cialabym zapoznaclass="searchHighlight">c sie z wasza opinia class="searchHighlight">co do firmy class="searchHighlight">class="searclass="searchHighlight">chHighlight">OLYMPUS
ja nie trawię Olków. : D  miałam 2 lustrzanki class="searchHighlight">class="searclass="searchHighlight">chHighlight">Olympus ` a i w żadnym wypadku nie byłam...

class="searchHighlight">Cytat class="searchHighlight">calegouaa
ja nie trawię Olków. : D  miałam 2 lustrzanki class="searchHighlight">class="searclass="searchHighlight">chHighlight">Olympus ` a i w żadnym...
właśnie to jest "zaleta" class="searchHighlight">class="searclass="searchHighlight">chHighlight">olympusa , puszki są tanie . no ale szkła już nie . class="searchHighlight">class="searclass="searchHighlight">chHighlight">olympus to gówno ,...
class="searchHighlight">class="searclass="searchHighlight">chHighlight">Olympus..?
hmm..niclass="searchHighlight">c nie jest dobre. ktoś pisał mi, ze  jedynie modele : e-30 i e-3 sa dobre...
ja mam lustrzanke class="searchHighlight">class="searclass="searchHighlight">chHighlight">Olympus E - 420 i jestem z niej bardzo zadowolona ;d
class="searchHighlight">Co rozumiesz przez ogniskowe na APS-class="searchHighlight">C ? ogniskowa to inaclass="searchHighlight">czej kąt widzenia obiektu i tak samo jak class="searchHighlight">class="searclass="searchHighlight">chHighlight">olympus...

class="searchHighlight">Cytat wesoly
class="searchHighlight">Co rozumiesz przez ogniskowe na APS-class="searchHighlight">C ? ogniskowa to inaclass="searchHighlight">czej kąt widzenia obiektu...
1 2 3 4 ... 24 25 Następna >
Powróć do strony Szukaj
Praca | FAQ | Regulamin | Kontakt | Koszulki | © 2004- Photoblog.pl